Győrfi András kiállítása nyílt meg a PostART-on

0
1307

Az adventi programok keretében pénteken a PostART-on nyílt meg Győrfi András festőművész Végeredmény című évzáró kiállítása.

Győrfi András festményeiből a kiállítás megnyitója – ahogy a művész maga is – igen színesre sikeresedett. Páder Petra a Budaörsi Latinovits Színház művésze Győrfi a festő krimijéből olvasott fel részletet, nagyon érzékletesen, és két beszéd között Bakai Márton (hegedű) és Dávid Balázs (gitár) zenélt.

Selmeczi Ágnes rendezvényszervező röviden elmondta, hogy nem az első és nem is az utolsó kiállítása ez Győrfi Andrásnak a PostART-on, hiszen egy éve már a műterme is itt van, ő maga nagyon szereti a képeit, de ezzel nincs egyedül, merthogy a világ sok tájára hívták már a festőt és alkotásait. A tárlat jobbára az idei év alkotásaiból állt össze, és néhány korábbi is kikerült a falakra.

Az elülső nagy kiállítótermen kívül a nemrég felújított hátsó kisterembe is került Győrfi András képeiből, azok a darabok, amelyek a Nemzeti Színházban voltak láthatók az ősszel az Egri csillagok előadás kísérőjeként.

A ma 10 órától meghirdetett Nyitott műterem ELMARAD! (Bővebben ITT.)

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here