Gyerekfotó pályázat! – augusztus 26-ig várjuk a képeket!

0
413

Gyerekfotó pályázat! Jó pár éve már csináltunk ilyet, meg is keresem majd a képeket, vajon mekkorát nőttek azok a kisfiúk, kislányok azóta. Ma már nem is kell sehova elküldeni, aki pályázna, csak ide kommentben tegyétek fel, és egy mondatot írjátok hozzá, hogy hol és kiről készült a fotó. Igen, szavazás, zsűri és díjak is lesznek, ezekről is hamarosan, de addig úgyis az a lényeg, hogy mosolyogjunk a sok, kedves gyerekarcon! Mit szóltok hozzá?

Pályázaton kívül: Emma a lakótelepi játszón.

Frissítés!

Lassan, de érkeznek a képek a képek a pályázatra. Kérjük, hogy ne e-mailben küldjétek, vagy ha igen, adjatok felhatalmazást ahhoz, hogy mi tegyük fel a nyilvános közösségi oldalra!

A pályázat  menete:

– Augusztus 26-ig a képek feltöltése a Budaörsi Napló közösségi oldalára

– A zsűri kiválasztja a legjobb tíz képet (szempontok: ötletesség, kisugárzás, esztétikai szempontok, összbenyomás). A zsűri tagjai:  M. Nagy Péter fotográfus, újságíró, művelődésszervező, Mészáros Erzsébet festőművész, ifjúsági táborok vezetője,  Maksainé Gecse Erika a Holdfény utcai óvoda vezetője és Borhegyi Éva a Budaörsi Napló főmunkatársa.

– Szeptember 1-10-ig internetes szavazás a zsűri által kiválasztott legjobb tíz képre.

– Szeptember 12-én hétfőn díjátadás. (Az első három helyezett egy-egy darab 30, 20 és 10 ezer forint értékű vásárlási utalványt és tárgyjutalmakat kap. Minden, az első tízbe bejutott pályázó és a képen látható gyermeke pedig egy-egy szabadon választott süteményt vagy fagylaltot a Hollósy cukrászdában!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here