Futott az Örs

0
1165

Idén is futott az Örs, október 8-án, szombaton, amit a Kesjár iskola 25 évvel ezelőtt kezdeményezett.  Az idén 1642-en neveztek és az iskolák közötti versenyt – nem először és vélhetően nem is utoljára – a szervezők nyerték meg.

Idén is futott az Örs, október 8-án, szombaton, amit a Kesjár iskola 25 évvel ezelőtt kezdeményezett. Az első években csak az iskola tanulói és a szüleik futottak a saját iskolájuk körül, majd megnövelték a távot és egyre többen csatlakoztak, így városi esemény lett.  Az idén 1642-en neveztek. Az alsósok 600-800 méteres távot, a felsősök és a középiskolások 1000-1500 métert, míg a felnőttek 1500-3000 méteres távot teljesítettek.  A győzteseket korosztályonként hirdették ki. Az iskolák közötti versenyt – nem először és vélhetően nem is utoljára – a szervezők nyerték meg.

Tehát a sorrend:

I.                 Kesjár Csaba Általános Iskola                                                    114 pont

II.                I. sz. Általános Iskola                                                                   67 pont

III.             Bleyer Jakab általános Iskola                                                       37 pont

IV.             Hermann Ottó Általános Iskola                                                    33 pont

V.              Mindszenthy József Római Katolikus Általános Iskola         21 pont

„Köszönetünk minden résztvevőnek, edzőnek, testnevelő tanárnak, szülőnek, különösen kollégáinknak a hosszú, gondos szervezőmunkáért – és hálás köszönetünk Budaörs Város Önkormányzatának a támogatásért, illetve Budaörs Rendőrkapitányságának, a Közterületfelügyeletnek és a Polgárőrségnek a rugalmas és kulturált támogató segítségéért. A Decathlon sportáruháznak és a Riedl Fogmester Fogászatnak, Riedl Zsoltnak külön köszönjük a nagyvonalú támogatást” – olvasható a verseny után az iskola honlapján. (További képek: http://kesjarcsabaiskola.hu/index.php/features/kozerdeku/2011-07-09-04-5…)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here