Foci NB II: Kaposvár – Budaörs 1-1

0
556
A kép csalóka, nem tudott ellenfele fölé nőni a Kaposvár (Fotó: Lang Róbert/Somogyi Hírlap)

Döntetlen Kaposváron

Pontot szerzett Kaposváron a BSC. Bár a somogyiak az első félidő végén megszerezték a vezetést, csapatunk a hajrában egyenlített (…) és egy ponttal távozott. Márkus Tibor együttesének ez volt a harmadik döntetlenje tavasszal. Együttesünk 42 ponttal maradt az 5. helyen, mögöttünk azonban sűrű a mezőny, a 10. Szolnok is mindössze 3 ponttal van lemaradva. (Forrás: bsc1924.hu)

Összefoglaló

Rendkívül sok hibával tarkított első félidőben a 31. percig kellett várni az első kapura lövésre. Ezek után váratlanul jogos büntetőhöz jutott a somogyi csapat, a labdát Szarka Ákos biztosan lőtte a kapuba. A második félidő elején nyomást gyakoroltak a budaörsiek, míg a hazaiak nem tudtak kibontakozni, és csak az eredmény tartására törekedtek. Feszült lett a mérkőzés, sokat reklamáltak a játékosok és Várhidi Péter vezetőedző is. Érett a vendéggól, amelyet a csereként beálló Petró Balázs meg is szerzett. (78. perc: GÓÓÓL. Petró. Petneházi élesen belőtt szabadrúgása elment a kapu előtt és Petró közelről a kapu bal oldalába lőtt.) Szarka kiállítása után más lehetősége nem volt a Rákóczinak, csak az eredmény tartása. Ez sikerült is. A Budaörs közelebb állt a győzelemhez, de a Kaposvár nagyot küzdve otthon tartott egy pontot. 1–1 (Forrás: nemzetisport.hu)

A kép csalóka, nem tudott ellenfele fölé nőni a Kaposvár (Fotó: Lang Róbert/Somogyi Hírlap)

NB II., 27. forduló:
Kaposvár – Budaörs 1-1

Kaposvár: Bánki – Vachtler, Farkas B. (Andric, 65.), Hadaró, Zsirai, Ur, Bidzilya (Szabó A., 52.), Szarka, Gál M., Balázs Zs. (Erdei, 65.), Dvorschák
Nem lépett pályára: Pogacsics, Nagy J., Bíró, Balog A., Szederkényi, Zólyomi, Bartos, Nagy T.
Vezetőedző: Várhidi Péter

Budaörs: Szabó B. – Menyhárt, Kékesi, Zsidai, Marques-Airosa – Molnár Cs., Sajbán (Petró, 72.), Petneházi – Molnár T. (Csiki, 62.), Halmai, Pethő
Nem lépett pályára: Kovács P., Tóth G., Horváth E., Gyurácz, Vágó G., Halácsi, Végh G.
Vezetőedző: Márkus Tibor

Gólszerző: Szarka (41.), illetve Petró (78.)
Sárga lap: Szabó A. (77.), Andric (92.), illetve Marques-Airosa (61.)
Piros lap: Szarka (85.)

Márkus Tibor értékelése:
Rendkívül küzdelmes mérkőzés volt, aminek a túlnyomó többségében domináltunk. A mérkőzés utolsó felében komoly nyomást helyeztünk az ellenfélre, sajnos azonban az egyenlítés után a győztes gólt nem sikerült bevinnünk, habár a lehetőségeink megvoltak. Elégedett vagyok a látottakkal, jó felfogásban játszott a csapat. A mérkőzés képe alapján közelebb álltunk a győzelemhez, mint az ellenfél.

A hétvégén a Pécset fogadja a csapat. A mérkőzést vasárnap (03.07.) 14.30-tól játsszák Tatabányán.

Percről perce: ITT.

Korábbi cikkeink: ITT.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here