Foci NB II: Haladás – Budaörs 4-3

0
522

Gólzáporos meccsen szakadt meg csapatunk jó sorozata

Megszakadt csapatunk győzelmi szériája. Márkus Tibor együttese a Haladáshoz látogatott és fordulatos mérkőzésen maradt alul. A hazaiak két góllal vezetettek, ám Molnár Tibor még az első félidőben szépíteni tudott. A második játékrészben is hasonló volt a mérkőzés képe. A szombathelyiek 5 perc alatt kétszer is betaláltak, így 4-1-et mutatott az eredményjelző. A BSC azonban nem adta fel. Előbb Pethő Bence szépített – megszerezve 15. bajnoki gólját ebben a szezonban. Majd a hajrában Zsidai László csökkentette egygólosra a különbséget. A fiúk hiába hajtottak a hátralévő időben, a pontszerzés sajnos nem jött össze. Ezzel biztossá vált, hogy csapatunk az utolsó mérkőzés eredményétől függetlenül a 6. helyen fejezi be a bajnokságot.

NB II., 37. forduló:
Haladás – Budaörs 4-3

Haladás: Verpecz – Csilus, Debreceni (Doktorics, 70.), Dragóner (Tóth M., 46.), Holdampf, Jancsó (Kiss B., 46.), Kállai (Tóth D., 70.), Medgyes (Rácz, 81.), Mocsi, Németh Mi., Schimmer
Nem lépett pályára: Rózsa, Horváth G., Németh Má.
Vezetőedző: Mátyus János

Budaörs: Szabó B. – Sajbán, Fényes (Végh. G., 86.), Kékesi (Gyurácz, 46.), Vágó G., Czár (Pintér D., 46.), Molnár Cs. (Horváth E., 68.), Zsidai, Petneházi, Molnár T., Pethő
Nem lépett pályára: Tóth G., Gula, Halácsi
Vezetőedző: Márkus Tibor

Gólszerző: Medgyes (19., 30., 57. – a harmadikat büntetőből), Tóth M. (62. – büntetőből), illetve Molnár T. (40.), Pethő (64.), Zsidai (81.)

Sárga lap: Németh M. (15.), Csilus (64.), illetve Gyurácz (74.), Molnár T. (88.)

Márkus Tibor értékelése:
Nem kezdtük jól a mérkőzést, enerváltan, lassan játszottunk. Nem volt bennünk kellő agresszivitás, ennek tudható be, hogy kétgólos hátrányba kerültünk. Az első félidő végén feljavult a játékunk és visszajöttünk a meccsbe. A második játékrészben két egyéni hibából kaptunk két gólt, de volt tartás a csapatban és sikerült szorossá tenni az eredményt, sőt még a döntetlenhez is megvoltak a lehetőségeik, de érzékelhető volt, hogy fejben elfáradtunk.

Az utolsó fordulóban a DEAC-ot fogadja csapatunk. A mérkőzést vasárnap (05.16.) 17 órától játsszák.

Forrás: bsc1924.hu, fotó: Unger Tamás/Vas Népe

Videó összefoglaló: ITT

Bővebben: ITT

Korábbi cikkeink: ITT érhetők el.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here