Foci NB II: Budaörs – Pécs 0-1 (A 8. helyre csúsztunk le a tabellán…)

0
486

Foci NB II: Budaörs – Pécs 0-1

Nem sikerült fordítani a szerencsén csapatunknak a hétvégén. Márkus Tibor együttese a Pécset fogadta Tatabányán, és bár csapatunk mezőnyfölényben játszott, a találkozó egyetlen gólját az ellenfél szerezte az első félidő hosszabbításában. A második játékrészben hiába nyomott a Budaörs, ezt nem tudta gólra váltani. A BSC-nek tavasszal három döntetlen mellett ez volt a negyedik veresége. Az együttes így már a 8. helyre csúszott le a meccs előtti ötödik és a téli pihenő előtti második helyről a tabellán.

NB II., 28. forduló:
Budaörs – Pécs 0-1

Budaörs: Kovács P. – Menyhárt, Zsidai, Kékesi, Marques-Airosa (Gyurácz, 70.) – Molnár Cs., Sajbán (Pethő, 46.), Petneházi – Molnár T. (Csiki, 61.), Petró, Halmai (Halácsi, 78.)
Nem lépett pályára: Szabó B., Horváth E., Vágó G., Végh G.
Vezetőedző: Márkus Tibor

Pécs: Helesfay – Sági (Króner., 55.), Rácz, Futó, Katona, Kónya, Adamcsek (Bajner, 65.), Grabant (Németh M., 73.), Preklet, Geiger, Bartha (Óvári, 46.)
Nem lépett pályára: Hermány, Keresztes, Szabó Z., Gajág, Bohata, Tihanyi, Hegedűs M.
Vezetőedző: Vas László

Gólszerző: Adamcsek (45+1.)
Sárga lap: Petró (68.), Molnár Cs. (77.), illetve Geiger (2.), Sági (16.), Futó (60.)

Márkus Tibor értékelése:
Az első félidőben egy ki-ki mérkőzés alakult ki. Nekünk is megvoltak a helyzeteink, az első félidő végén azonban hátrányba kerültünk. A második játékrészben végig mezőnyfölényben játszottunk, rájuk tudtuk erőltetni az akaratunkat, az ő térfelükön zajlott a játék. Sajnos azokban a döntő szituációkban, amikből gólhelyzetet tudtunk volna kialakítani, rossz döntéseket hoztunk.

A küzdelmes összecsapáson a pécsiek Adamcsek Máté találatával mind a három pontot begyűjtötték, így már hat mérkőzés óta őrzik a veretlenséget.

Percről percre a nemzetisport.hu cikke: ITT

Forrás: bsc1924 és nemzetisport.hu

A következő fordulóban a Soroksár lesz az ellenfél. A mérkőzést vasárnap (03.14.) 14.30-től játsszák.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here