Foci NB II: Budaörs – Ajka 2-7 (Ez most nem sikerült…)

0
556

Súlyos vereségbe szaladt bele csapatunk

Nem sikerült fordítani a szerencsén a múlt hétvégén. Márkus Tibor együttese az Ajkát fogadta, abban bízva, hogy megszületik az első tavaszi BSC-győzelem. A találkozó azonban sajnos nem úgy sült el, ahogy azt csapatunk elképzelte. Az Ajka 17 perc alatt háromgólos előnyre tett szert, fél óra elteltével pedig 0-5-öt mutatott az eredményjelző. Bár csapatunk két gólt szerezve lehozta döntetlenre a második félidőt, mindez csak az eredmény kozmetikázására volt elég. A vereség ellenére a fiúk maradtak a tabella 5. helyén.

NB II., 26. forduló:
Budaörs – Ajka 2-7

Budaörs: Kovács P. – Menyhárt (Molnár T., 46.), Kékesi, Vágó G. (Halmai, 46.), Pintér D. (Marques- Airosa, 69.) – Molnár Cs. (Zsidai, 46.), Petneházi, Sajbán – Petró (Csiki, 46.), Pethő, Horváth R.
Nem lépett pályára: Szabó B., Váradi, Halácsi, Végh G.
Vezetőedző: Márkus Tibor

Ajka: Horváth D. – Kenderes, Szekér (Rétyi, 61.), Nagy M. (Tóth B., 69.), Zsolnai (Görgényi, 78.), Csemer (Szűcs K., 69.), Heffler, Csizmadia, Soltész (Tóth G., 61.), Kovács N., Tar Zs.
Nem lépett pályára: Horváth T., Földi, Présinger, Stoiacovici
Vezetőedző: Kis Károly

Gólszerző: Horváth R. (56., 88.), illetve Zsolnai (4., 9.), Soltész (17.), Kékesi (24. – öngól), Nagy M. (29.), Pintér D. (63. – öngól), Tóth B. (86.)

Sárga lap: Vágó G., (13.), Petró (39.), Kékesi (84.), illetve Soltész (39.), Szekér (48.), Szűcs K. (72.)

Márkus Tibor értékelése:
A mérkőzés első felében eldöntöttük a három pont sorsát ellenfelünk javára. Teljes dekoncentráció jellemezte a csapatot. Három pontrúgásból kaptunk három gólt az elején, abszolút gyerekfocit játszottunk az első félidőben. A másodikban megpróbáltunk nyomást helyezni az ellenfélre, meg is voltak a helyzeteink, de nem sikerült olyan ütemben rúgni a gólokat, hogy ledolgozzuk a hátrányunkat.

A következő fordulóban Kaposvárra látogat a csapat. A mérkőzést szerdán (03.03.) 18 órától játsszák.

Forrás: bsc1924.hu

Percről percre ITT.

Kapcsolódó cikkeink: ITT érhetők el.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here