Foci NB II: A hatodik helyen végzett Budaörs

0
47
Fotó: Hagymási Bence/24 Óra

Döntetlennel zárta a szezont csapatunk

NB II., 38. forduló:
Budaörs – DEAC 1-1

Hiába vezetett, végül egy pontot szerzett a BSC

Döntetlent zárta tegnap a 2020/2021-es szezont csapatunk. A 6. helyen álló Budaörs, Márkus Tibor együttese a 20. helyen álló Debrecen EAC-ot fogadta “hazai” pályán, Csákváron, minteg ötven néző előtt. Bár az első félidő utolsó percében Zsidai László révén vezetést szerzett a BSC, az ellenfél a második játékrészben egyenlíteni tudott. Több gól már nem esett a találkozón. Csapatunk összességében nagyszerű szezont futva a 6. helyen fejezte be az idényt.

Fotó: Hagymási Bence/24 Óra

Budaörs: Tóth G. – Fényes (Sajbán, 13.), Vágó G., Gyurácz, Pintér D. (Czár, 36.), Zsidai, Molnár Cs. (Horváth E., 79.), Petneházi, Molnár T., Halácsi, Pethő
Nem lépett pályára: Kovács P., Szabó B., Menyhárt, Kékesi, Végh G., Váradi, Gula
Vezetőedző: Márkus Tibor

DEAC: Tóth D. – Papp F., Nikitscher, Sándor T., Spitzmüller, Kiss B. (Sárosi, 76.), Zachán, Nagy Z. (Sigér, 61.), Kundrák, Orosz, Székely (Bereczki, 86.)
Nem lépett pályára: Acsádi, Sármány, Rezes, Kertész, Szabó K., Kenderesi
Vezetőedző: Sándor Tamás

Gólszerző: Zsidai (46.), illetve Nagy Z. (59.)
Sárga lap: Czár (63.), Petneházi (80.), illetve Orosz (56.)

Márkus Tibor értékelése:
Jól kezdtünk a mérkőzést, az első félidő első felében megvoltak a lehetőségeink. Sérülés miatt két kényszerű cserét is végre kellett hajtanunk az első játékrészben, ami miatt picit visszább esett a teljesítményünk, de szerencsére a legjobbkor, a félidő utolsó percében megszereztük a vezetést. A második játékrészben próbáltuk játszani a saját játékunkat, kicsit higgadtabban futballozni. A mi támadófocit felvállaló játékunkba mindig benne van a kapott gól, ami meg is érkezett. Megvoltak a helyzeteink ezt követően is, ám az újabb gól a lábunkban maradt. Ettől függetlenül nem vagyok csalódott, több fiatalt is szerepeltettünk, akik nem okoztak csalódást.

Forrás: bsc1924.com

Bővebben: ITT

A bajnokságról cikkeink: ITT olvashatók.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here