Floorball a Kesjárban

0
1210

Városunkban nincs könnyű dolga annak a gyereknek, aki sportágat szeretne magának választani, hiszen nagyon széles a paletta. Október óta már a különleges floorball is elérhető a Kesjár Csaba Általános Iskolában.

 

A floorball egy érdekes, a jégkoronghoz hasonló labdajáték. A tornateremben a két csapat játékosai hokiütőkhöz hasonló ütőkkel hajtják a műanyagból készült labdát, és céljuk, hogy az ellenfél kapujába találjanak. A budaörsi edzéseket Csordás Tamás kétszeres Magyar Bajnok és egyszeres Magyar Kupa Bajnok tartja. Tősgyökeres budaörsi, aki hatodikos korában szintén a Kesjár Csaba Általános Iskolában ismerkedett meg ezzel a sportággal. Közel 5 éve dolgozik edzőként is: jelenleg 3-4 csapatot menedzsel, és emellett 2017 májusában az U19-es világbajnokságon a csapatával edzőként B divízióban harmadik helyezést ért el.

„Kitartó és szorgalmas gyerekeknek ajánlom ezt a sportágat” – emelte ki lapunk kérdésére az edző.

A floorball edzéseket tehát a Kesjár Csaba Általános Iskolában tartják hétfőn 15:00-16:00- ig, valamint szerdán 16:00-17:00-ig, általános 2. osztálytól 6. osztályig várják a  9-12 éves jelentkezőket.

Kiemelt kép forrása: pixabay

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here