Év Legjobbja díj 2016 – A BSC díjátadója

0
979

Az elmúlt év méltó lezárásaként december 14-én, ünnepélyes évzáró eseményen adták át az Év Legjobbja díjat a Budaörsi Sport Club tizenkét kiemelkedő sporttehetségének, valamint különdíjjal köszönték meg az eddigi segítséget a klub két fő támogatójának. 

Az Év Legjobbja díjat a következő kiemelkedő sportolók kapták:

Úszó Szakosztály:

Utánpótlás kategóriában: Rácz Zsombor

Felnőtt kategóriában: Dézsi Fábián

Judo Szakosztály:

Utánpótlás kategóriában: Kiss Levente

Felnőtt kategóriában: Ömböli Renátó

Tenisz Szakosztály:

Utánpótlás kategóriában: Siklósi Márk

Felnőtt kategóriában: Bukta Ágnes

Atlétika Szakosztály:

Utánpótlás kategóriában: Jankovics Dániel

Felnőtt kategóriában: Szabó Attila

Karate Szakosztály:

Utánpótlás kategóriában: Borbás Hedvig Sára

Felnőtt kategóriában: Németh László

Asztalitenisz Szakosztály:

Utánpótlás kategóriában: Nagy Norbert

Felnőtt kategóriában: Nagy Attila

A díjat 2015-ben hozta létre a Budaörsi Sport Club (BSC) elnöksége, amelyre minden szakosztály egy utánpótlás és egy felnőtt korú sportolót vagy a szakosztályhoz köthető személyt jelölhet. A díjazottak a 2016-os évben elért eredményeik alapján mindannyian kiemelkedtek a sportemberek közül. Erőfeszítéseik és munkájuk elismeréseként egy emlékplakettet és egy értékes vásárlási utalványt kaptak, amelyet a BSC egyik legjelentősebb támogatója, a Decathlon ajánlott fel. Az ünnepélyes átadás során a sportolók az elismeréseket Wittinghoff Tamás polgármestertől, Bíró Gyula és Kálóczi Imre alpolgármestertől, valamint Pósfai Gábortól, a Decathlon Magyarország ügyvezető igazgatójától vehették át.

 

A díjátadó végén két különdíjat is kiosztottak, amelyek közül az egyiket Zsák András közművelődési és sportügyintéző kapta. Ahogy mondták: „A Budaörsi Sport Club legnagyobb és legrégebbi támogatója Budaörs Város Önkormányzata. Az itt ülők közül mindenkinek tudnia kell, hogy az alapvető feltételeket Budaörs Városa teremti meg arra, hogy sportolóink, csapataink ezeket az eredményeket elérhessék. A polgármester úr felé és a mindenkori képviselő testület felé már többször kifejeztük köszönetünket, természetesen ezt most is megtesszük. Az elmúlt sok évben a szürke hétköznapokon, amikor valamilyen rendezvényünkkel, utazásunkkal, problémánkkal, kérdésünkkel az önkormányzathoz fordultunk/fordulunk, akkor Andrást keressük. András számtalan alkalommal a lehetőségekhez képest maximálisan segítette a munkánkat.”

 

A másik elismerést Pósfai Gábor, a Decathlon Magyarország ügyvezető igazgatója vehette át, mivel a BSC részéről „az utóbbi években nem volt olyan rendezvényünk, amivel ha Gáborhoz fordultunk segítségért, akkor ne kaptunk volna támogatást vagy más jellegű segítséget.” Pósfai Gábor szintén sportember: az asztalitenisz szakosztály férfi NB I-es csapatának oszlopos tagja.

 

„Nagy öröm látni, hogy milyen sok tehetséges, és eredményes budaörsi sportolót nevel ki Budaörsi Sport Club a különböző szakosztályaiban. Azt gondolom, hogy ez a leglátványosabb bizonyítéka annak, hogy a BSC szakemberei, vezetői, edzői kiváló munkát végeznek. Bízom benne, hogy az ideihez hasonlóan a 2017-es év is számos budaörsi sportsikert fog hozni!” – írta elismerően Kálóczi Imre alpolgármester, aki a népszerű közösségi oldalon is reagált a díjátadóra.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here