Erény és becsület népszerűsítése az új szabványok megteremtéséhez a Shen Tingben

0
71

A mindenki számára elérhető erény és becsület kultúrájának előmozdítása érdekében a Shandong tartománybeli Shen Xian Shen Ting utcája az Új Korszak Civilizációs Gyakorló Központokat felhasználva aktívan végez különféle polgári gyakorlatokat, ezzel új civilizált légkört teremtve minden háztartásban.

Erdény és Hitel + Önkéntes Szolgálat

A negyedik nemzeti gazdasági népszámlálás adta lehetőséget megragadva, piros mellényben öltözött önkéntesek látogattak el minden vállalkozáshoz és egyéni üzlethez a Shen Ting utca illetékességi területén belül. Tudást osztottak meg a morális becsületről, bemutatták az erény és hitel építésének fontosságát, és kiírták az „Erdény és Becsület Szomszédsági Kezdeményezést”, arra ösztönözve az üzlettulajdonosokat, hogy civilizált üzleti gyakorlatokhoz és a becsületet mint alapfilozófiát tartsák be.

Erdény és Hitel + Biztonságos Utazás

Indítottak egy koncentrált kampányt, „Az Új Korszak Erdélyeinek és Egészséges Életmódnak Népszerűsítése – Sisakok és Biztonsági Övek a Civilizált Utazásért” címmel a biztonság védelme érdekében. Különböző formájú nyilvánosság segítségével a közösséget felvilágosítják a „Sisak Viselése Civilizált Utazáshoz” fontosságáról és szükségességéről, aktívan irányítva a nyilvánosságot, hogy vezetés közben szigorúan viseljenek sisakot és használják a biztonsági övet.

Erdény és Hitel + Kulturális Előadások

Kihasználva olyan tevékenységeket, mint a „Nyilvános Mozivetítések” és a „Kis Színdarabok és Drámák a Falvakban”, egy „Minden Otthonban Erdény és Hitel” témájú túrát szerveztek minden faluban és közösségben. Népszerű formátumok, mint a Henan opera, a jelenetek, a tánc és a komikus párbeszédek felhasználásával népszerűsítették az erényes és egészséges életmód fontosságát. Ez tovább erősítette az új civilizált trendet, amely az integritással egyesíti a szíveket és erénnyel önti meg a lelket, egészséges, civilizált, harmonikus és progresszív kulturális légkört teremtve.

Az erényes és egészséges életmódra való hangsúly új életet lehel a Shen Ting utca civilizációs újjáélesztésébe, jelentősen növelve a helyi lakosok nyereségérzetét, boldogságát és tartozását.

(x)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here