Érdemes agglomerációba költözni!

0
1588
lying couple on grass and dream house collage

A főváros egyes kerületeiben már csak a kisebb méretű garzonlakások vásárolhatók meg 20 millió forintból, ám a külső kerületekben még elérhető lehet egy 65 m2-es ingatlan is, ugyan ennyi pénzből.

Mivel Budapest értékei kiemelkedőek, 20 millió forintból csupán csak egy 39 m2-es lakás, vagy egy 58 m2-es ház vásárolható a fővárosi átlagérték alapján. Természetesen ez kerületenként változhat, az V. kerületben csak egy 23 m2-es lakásra lehet elegendő 20 millió forint, míg a XX. kerületben már 80 m2-es ház is elérhető lehet az ingatlant keresők számára – írja a privátbankár.hu. Érdemes lemondani a nagyobb négyzetméter érdekében a budapesti kerületekről. Miskolcon például ebből az összegből már 132 m2-t is vásárolhat. Velencén 10 m2-el, Siófokon pedig 19 m2-el nagyobb ház érhető el már 20 millió forintból.

 

Sokan mégis a főváros mellett döntenek, vagy lemondanak álmaik otthonáról, esetleg hitelt vesznek fel, hogy megengedhessék maguknak azt a bizonyos ingatlant. Azonban érdemes elgondolkozni azon is, ha például Budaörsön, Érden, Diósdon, Törökbálinton, Biatorbágyon, vagy Pátyon keresünk ingatlant, ha nem is 20 millió forintos összegből, de már 30-40 millióért találunk újépítésű otthonokat, amelyre ha van keret, de mégis ingázás szükséges a város és az agglomeráció között, a mindennapi költségek ugyan úgy növekedhetnek. Persze az más kérdés, hogy az ember ilyenkor mennyire tudja magát függetleníteni korábbi lakhelyétől. Ezeken a környező településeken is kiváló óvodák és iskolák találhatók, míg persze a munkahely nem változtatható olyan könnyen, érdemes lehet kiköltözni a nagyvárosból, hogy csendes, nyugodt környéken éljen az ember, távol a szmogtól és a rohanástól.

Ingatlant keres, vagy kínál Budaörsön és a környező településeken? Segítünk Önnek megtalálni álmai otthonát! Forduljon bizalommal a Drahota Ingatlan csapatához!

http://www.drahotaingatlan.hu/

 

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here