Eljött tegnap a városi Mikulás

0
758

Idén is megérkezett a Mikulás Budaörsre, hagyományosan a Jókai Mór Művelődési Ház színháztermébe. A Budaörs Város Önkormányzata által megrendezett városi műsoros Mikulás ünnepségen december 6-án a Pesti Zenés Színpad művészei adtak elő interaktív mesét a gyermekeknek „Eltűnt a Mikulás!” címmel. Szerencsére végül sikerült őt megtalálni, így ezúttal is csomaggal ment haza minden gyermek.

Rövid köszöntőjében Wittinghoff Tamás polgármester elsősorban a gyermekekhez intézte szavait, elmondta, ő úgy hallotta, a Mikulás Lappföldön él, és ha a gyerekek írnak neki, minden kérdésre válaszol.

Majd kezdetét vette az „Eltűnt a Mikulás!” című interaktív zenés mese, melyben az előadók népszerű dalokat is elénekeltek, többek közt a Bródy János féle Micimackót és a Jégvarázs meséből a Legyen hó!-t. A műsor során megmozgatták a gyermekeket, elméjüket találós kérdésekkel, izmaikat színpadi szerepléssel. A végén természetesen megkerült az elveszett Mikulás, és mint minden évben ilyenkor, csomagot adott minden gyermeknek.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here