Elfogták a budaörsi kábítószer-kereskedő társait is

0
864

Egy 39 éves budaörsi férfi is azok között van, akiket kábítószer-kereskedelem gyanúja miatt őrizetbe vettek. Most a bűnszervezet további tagjait is elfogtak a rendőrök – közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) csütörtökön a honlapján.

Még novemberben végén őrizetbe vettek egy 39 éves budaörsi és egy 34 éves kiskőrösi férfit, valamint két szerb állampolgárt, akiknél összesen csaknem 32 kilogramm marihuánát találtak. Szerda délután a fővárosi rendőrök a Terrorelhárítási Központtal együtt a 13. kerületi Csanády utcában, egy szórakozóhelyen elfogták Fadil H. 46 éves és K. L. 45 éves albán férfit. Öt perccel később elfogták a 12. kerületben, a Hegyalja út és a Harkály utca kereszteződésében Cefser H.-t, a 46 éves albán férfi ikertestvérét, valamint a vele utazó feleségét, a 35 éves budapesti N. Mariannát.

A csütörtöki tájékoztatás szerint rajtuk kívül a nyomozók szerdán elfogták M. A. 24 éves horvát állampolgárt, akinek az autóját 19 órakor a 13. kerületben, a Váci úton állították meg, majd előállították a férfit. Továbbá házkutatást tartottak egy 9. kerületi, Haller utcai lakásban, ahol kábítószergyanús anyagokat találtak. Az ott lakó 33 éves budapesti O. Jánost 21 órakor a 21. kerületi Kvassay úton fogták el, ellene kábítószer-birtoklás gyanúja miatt folyik nyomozás – közölték.
A szerdán elfogott további öt embert előállításuk után a BRFK nyomozói kábítószer-kereskedelem bűntett bűnszervezetben történő elkövetésének gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki. A rendőrség – őrizetbe vételük mellett – kezdeményezte három külföldi férfi és N. Marianna előzetes letartóztatását.

 A jelenlegi adatok szerint az egyik albán férfi szervezte meg a jelentős mennyiségű marihuána Magyarországra szállítását, majd feleségével, N. Mariannával együtt olyan embereket szervezett be, akik a külföldről érkezett kábítószert átvették, tárolták, majd továbbértékesítették.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here