Egészségére váljék! a budaörsi televízióban is

0
908

A Budaörsi Napló már évek óta készíti az Egészségére váljék! kiadványát, idén pedig úgy döntött, hogy ezzel párhuzamosan nagyszabású rendezvényt is szervez 2017. március 26-án vasárnap a Jókai Mór Művelődési Központba, hogy ezt a témát „még közelebb hozza az emberekhez”. Az eseményről lapunk főszerkesztője, Eller Erzsébet és kollégánk, Kelemen Szilvia beszélt a Budaörsi Városi Televízióban. 

Jókai Mór Művelődési Központban péntektől vasárnapig zajlanak majd Ébredj Budaörs rendezvénysorozat eseményei, ahol a fő téma az egészség és annak megőrzése lesz. A Budaörsi Napló által szervezett vasárnapi rendezvényen a látogatók délelőtt 9 órától szakmai előadásokon vehetnek részt, ahol egy-egy téma szakavatott ismerőit hallgathatják meg, délután pedig a nehéz, „vitatott témák” (pl.: védőoltások, alternatív gyógyászat, egészséges táplálkozás válfajai) boncolgatását kerekasztal-beszélgetéseken kísérhetik figyelemmel. Mindemellett arra is lesz lehetőségük, hogy helyben tanulmányozzák, sőt kipróbálják az egészséggel kapcsolatos szolgáltatásokat, illetve termékeket.

A gyerekkel érkező családokra is gondoltak: az előadások ideje alatt a gyereksarokban a Zippel-Zappel Óvoda, a Hermann Ottó Általános Iskola, valamint egy magántanoda pedagógusai foglalkoznak, játszanak majd a csemetékkel.

A rendezvényről a Budaörsi Városi Televízió 2017. március 15-ei Városi Magazin című műsorában is szó volt, az adást a következő linken tekinthetik meg 17,52 percnél: http://www.bvtv.hu/archivum/2017/2017-03-15-varosi-magazin.html

A részletes programok:

https://www.budaorsinaplo.hu/archivum/egeszseg/ebredj-budaors-marcius-24-26

Időpont foglalás az ingyenes szolgáltatásokra:

https://www.budaorsinaplo.hu/archivum/egeszseg/foglalj-elore-idopontot-a-marcius-26-i-ingyenes-szolgaltatasokra

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here