Decemberben is vár a Közösségi Ház!

0
852

A lakótelepi Közösségi Házban hónapról hónapra érdekes programokkal várják az érdeklődőket – decemberben sem lesz ez másként. Az ünnepi készülődés sok programlehetőséget tartogat, a következőkben ezeket mutatjuk be.

Sokan vallják, hogy az igazi ajándék az, amely szívből jön, és lelkesen vetik bele magukat a kreatív ajándékkészítésbe. Nekik és a többi vállalkozó szellemű érdeklődőnek ajánljuk a Készítsd magad az ajándékod! című programot december 9-én,  pénteken 16:00 órai kezdettel, ahol a kreatív ásványkészítés rejtelmeibe avatják be őket, valamint érdekes ásványtanácsadáson is részt vehetnek.

A kreatív ajándékkészítés második programja december 10-én, szombaton 10:00 órakor kezdődik, ahol Gombás Mónika segítségével lehet megfesteni a szívből jövő alkotásokat. A program bejelentkezéshez kötött, a belépő 1500 forintba kerül anyagköltséggel.

A ház idén is várja egy kis ünneplésre a nyugdíjas pedagógusokat, az ő karácsonyi összejövetelük december 14-én, szerdán 14:00 órától veszi kezdetét.

Természetesen ebben a hónap sem maradhat el a szokásos Boldogságklub, amelynek a témája most a Boldogító jócselekedetek lesz. A rendezvény december 16-án, pénteken 17:00 órakor kezdődik, és ingyenesen látogatható. További információt találnak a www.boldogsagprogram.hu honlapon. Ugyanezen a napon ünnepi jógafoglalkozást is tartanak Homonnay Fanny vezetésével, amelyre a belépő 1000 forintba kerül.

A karácsonyra való felkészülést elősegítő programsorozat december 18-án, vasárnap a Zöldkör programjával zárul: a Karácsonyi kézműves foglalkozás délelőtt 10:00 órakor kezdődik, a belépés ingyenes. 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here