Bűvészmutatványok a PostART-on!

0
1114

Szabó István a stand up comedy elemeit a bűvészettel ötvöző színpadi mágia mestere. István ereiben is a bűvészet csordogál: az egyetlen hazai bűvészdinasztia harmadik generációs képviselője, Magyarország 1969-ben alapított legendás bűvészboltjának – a Figaro Bűvészboltnak – vezetője. (Korábban sa Budaörs Rádió műsorvezetője.) December 28-án este a POSTART-on!

Elképesztő show, comedy és bűvészet egy színpadon – ez Magyarország legújabb többszereplős szemfényvesztése!  Exkluzív magánpartyk, nemzetközi és hazai fellépések után most egy műsorban kápráztatja el a közönséget Kaszányi Roland és Szabó István. Látványos színpadi illúziók, gondolatolvasás, kártyatrükkök, humor és kézügyesség.

Kaszányi Roland a hazai bűvészélet egyik kulcsfigurája – a Corodini Országos Bűvész Egyesület alelnöke, a House of Houdini rezidens előadója, a PersoLab bűvész alkotóközösség alapítója -, napjaink egyik legkeresettebb mágusa.

Szabó István a stand up comedy elemeit a bűvészettel ötvöző színpadi mágia mestere. István ereiben is a bűvészet csordogál: az egyetlen hazai bűvészdinasztia harmadik generációs képviselője, Magyarország 1969-ben alapított legendás bűvészboltjának – a Figaro Bűvészboltnak – vezetője. 2015-ben a milánói Világkiállítás (EXPOMilano) hivatalos bűvészeként több mint ötezer nézőtkápráztatott el.

Helyszín: POSTART – Budaörs, Ébner György köz és Clementis utca sarok, a régi posta hátsó szárnya
Időpont: 2016. december 28. 19h
Jegyek a helyszínen 1500 forintos áron!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here