Budaörsön is elmaradnak a meghirdetett programok!

0
615

Mielőtt bármilyen korábban meghirdetett eseményre elindulnának, nézzenek utána, hogy meglesz-e tartva, mert nagy eséllyel nem!

Aki figyelemmel kísérte a mai és korábbi kormányzati tájékoztatást a koronavírus járványról, annak nem okoz meglepetést, hogy a rendezvényszervezők, legyen szó közintézményekről vagy civilszervezetekről, sorra mondják le a programjaikat. Azokat is, melyekre tömegeket vártak – ezeket a vészhelyzet mai kihirdetése után 100 fő fölött kötelezően -, és egyre többen azokat is, melyekre húsz-harmincan vagy akár még kevesebben szoktak elmenni. Pletykaként már az is elterjedt, hogy bezárják az óvodákat és iskolákat is, de ez – egyelőre? – nem bizonyult igaznak. Csak a felsőoktatási intézményekben kell áttérni a távoktatásra. Ahogy az áruházak esetében sincs szó – még? – bezárásról, a nagybevásárlóközpontokban a rendkívüli intézkedések között meghirdetett százfős határ sem lépett életbe.

Budaörsön, ami most biztos, hogy a kulturális programok ebben és a jövő hónapban elmaradnak a művelődési házban, a színház – egyelőre? – márciusi előadásai és a közösségi házakban a rendezvények.

Tehát mielőtt bármilyen korábban meghirdetett eseményre elindulnának, nézzenek utána, hogy meglesz-e tartva, mert nagy eséllyel nem!