Hol tudják leadni adományaikat Budaörsön? – frissítve!

0
716

Az ellenzéki összefogás szervezésében Budaörsön a szombati, lakótelepi Gazdapiac helyén hétfőn, kedden, szerdán 14-18 óráig tudják leadni adományaikat! Ezeket csütörtökön reggel viszik el 2-3-4-autóval a magyar-ukrán határátkelőhöz Beregsurányba. Amit várnak: plédet, tisztálkodó szereket, pelenkát, láz- és fájdalomcsillapítót, tartós élelmiszereket, mint cukrot,  tésztát, továbbá labdát és még sok mindent. Aki szeretne segíteni ezt a számot hívja: 06/30 164 4474. „Pénteken már vittem le adományt és csütörtökön újra indulunk” – osztotta meg a Budaörsi Naplóval az egyik aktivista.

Utalni a következő számlára tud:

Kedvezményezett:

Dr. Szél Bernadett
Magnet Bank
Számla szám:
16200010-10118043
IBAN:
HU92 1620 0010 1011 8043 0000 0000
Frissítés: „Jó helyre kerültek Pest2 adományai! Nagyon köszönöm annak a rengeteg segítő szándékú honfitársunknak, akik a héten adományokkal segítették a missziónkat! 8 autónyi segítséget vittünk Beregsurányba és Kisarra, három furgon, három kombi és két személyautó indul reggel a segelykonvojjal Budaörsről. Számomra képviselőként is fontos volt testközelben megtapasztalni az itteni helyzetet, láttam azt a heroikus munkát, amit önkormányzatok és önkéntesek, civilek végeznek. Minden tiszteletem az övék. A kormányzásról meg annyit, hogy ebben a században bármikor és bárhol lehet válsághelyzet és egy ország nem akkor erős, ha plakátokra írja, hanem például akkor, ha egy ilyen helyzetben ütőképes, tettrekész és humánus rendszert tud működtetni. Egyelőre nem látom a kormányzat hozzáadott értékét ebben a kérdésben, de szerencsére sok fantasztikus ember teszi a dolgát helyettük is. Mindig mindenre fel kell készülni egy országnak, bűnös propaganda helyett őszinteség és valós megoldások kellenek. Ez a lényeg. Köszönöm, hogy ennyi mindent hozhattunk, nagyon jó helyre került minden, azt garantáljuk és köszönöm ennek a fantasztikus önkéntes csapatnak is a munkáját, aki Pest2-ben segítette a gyűjtést. A magyarok jelesre vizsgáztak emberségből.” – Szél Bernadett március 4-i bejegyzése.
A budaörsi Fidesz vasárnap délutáni közleménye:
HÉTFŐN INDUL A FIDESZ-KDNP ADOMÁNYGYŰJTÉSE BUDAÖRSÖN
Ahogyan már Önök is értesültek róla, a Fidesz és a KDNP adománygyűjtést szervez az Ukrajnából, Kárpátaljáról Magyarországra menekülők számára.
Az országos akcióban tartós élelmiszereket, tiszta ruhaneműket, takarókat, tisztálkodószereket és higiénés termékeket várunk a kormánypártok budaörsi irodájába. Cím: 2040 Budaörs, Budapesti út 54., második faház (Polgárok Háza udvarán). Ügyeleti időben fogadjuk az adományokat hétköznap 16:00-18:00 között.
Amint összegyűlt egy jelentősebb mennyiség, azt eljuttatjuk az Ökumenikus Segélyszervezet részére (segelyszervezet@segelyszervezet.hu; +36-1-382-0700).
⚠️Fontos: pénzbeli felajánlást mi nem tudunk fogadni! Az Ökumenikus Segélyszervezet honlapján található számlaszámon fogadnak anyagi felajánlásokat, amelyet a https://segelyszervezet.hu/adomanyozas címen érhetnek el.
Kétszer ad, ki gyorsan ad.
Fidesz és a KDNP budaörsi szervezetei
Egy további, pártoktól független lehetőség: „Gyerekek számára gyűjtünk, csak az alábbi holmikat, a határon ellátókkal egyeztetve. Kedd reggeltől péntek estig várom otthon, ha hoznátok. A szállítást majd a mennyiségtől függően intézzük szombat délelőttre. Két kisgyerekkel vagyok otthon, kérlek hívjatok ha ott vagytok vagy ha indultok, a Messenger nincs mindig mellettem  +36308582251”
Frissítés: a csoport a Máltai Szeretetszolgálat gyűjtési akciójához csatlakozott, így rajtuk keresztül jut el az adomány az ukrán menekültekhez.
Kapcsolódó cikkünk: ITT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here