Budaörs részletekben játék 64.

0
871

Budaörs részletekben című játékunkban hetente megosztunk egy képet, amely városunk egy-egy nevezetességének vagy érdekes szépségének bizonyos részletét mutatja. A feladat csupán annyi, hogy felismerjék, Budaörs mely szegletében készült a kép, és pontosan mit ábrázol.

Ezt a feliratot már láthatták egy korábbi cikkünkben, igaz, akkor távolabbról, a ház homlokzatával együtt, amelyen található. Emlékeznek rá?

Ha esetleg Önök is ráfeledkeztek már, és tudják, pontosan hol látható a most bemutatott budaörsi részlet, írják meg kommentben, hogy más is megcsodálhassa élőben. Ha pedig sikerült újdonságot mutatnunk, október végén egy összefoglaló cikkből megismerhetik a megfejtéseket.

Ha megvan a megoldás, írják meg a közösségi oldalunkon (https://www.facebook.com/budaorsinaplo/) kommentben, hogy mások is megismerhessék!

Ha Önnek is van kedvenc budaörsi épülete, szobra, lépcsősora, ablakmélyedése, szélkakasa, netalán ajtókilincse, amelyet szeretne megmutatni másoknak is, ne habozzon, küldje el email címünkre (Bnaplo@t-online.hu), és mi közzétesszük a játékban!

Jó fürkészést!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here