Red Hot Cili Peppers & Green Day Tribute Night lesz a PostART-on

0
1291

2018. április 6-án 20 órai kezdettel Red Hot Chili Peppers (by Blue Cold Jalapeños) és Green Day (by Basket Case)  Tribute Night lesz a PostART-on.

Belépő: 1000 Ft

A Blue Cold Jalapeños 2016 elején indult útjának a jelenlegi felállással. A zenekar tagjai kivétel nélkül a Kőbányai Zenei Stúdió tanulói és a Red Hot Chili Peppers iránti szeretet és tisztelet hozta őket össze.

Fellépéseiken az RHCP fülledt kaliforniai hangulatát adják vissza, a zenekartól megszokott kötetlen, energikus stílusban!

A számok listája folyamatosan bővül. A kihagyhatatlan slágereken túl, a zenekar főbb korszakaiból elengedhetetlen dalok is megszólalnak a koncerteken.

A zenekar tagjai:
● Diószegi Kiki – ének
● Kiss Peti – gitár
● Mihalik Dávid – gitár
● Rentka Zsuzsi – basszusgitár
● Süli Tomi – dob

Basket Case – Green Day tribute
Immáron több, mint 5 éves fennálása során a zenekar számtalan koncertet adott, mind idehaza, mind külföldön, a fesztivál színpadtól egészen a legapróbb rock klubig bezárólag. Egy dolog azonban mindig változatlan: a totális megőrülés!

A punk nem csupán egy zenei stílus, mint ahogy a Green Day sem csupán egy zenekar. Életérzés! Ezt igyekszik a banda átadni, és a közönséggel együtt megélni minden egyes fellépés során!

Kapunyitás: 19:30
20:15 Basket Case
21:15 Blue Cold Jalapenos

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here