Az Auchan budaörsi igazgatója bizakodó

0
1960

Miként értékeli az elmúlt évet és mi jelenti cége számára 2017-ben a legnagyobb kihívást? Ezt kérdeztük meg néhány budaörsi vállalat vezetőjétől. Meglepően pozitív és optimista válaszok érkeztek, elsőként Varga Lászlótól, az Auchan budaörsi áruházának a vezetőjétől.

Várhatóan sikeres évet zár a vállalatunk és azon belül a budaörsi áruházunk. Az év elején megvalósított átalakításokat, majd az áruház eladóterében több ponton kihelyezett pihenő zónákat, vagy akár a free wifi szolgáltatást, illetve az áruház külső homlokzatának a megújítását észrevették és értékelik a vásárlóink. További újdonság hogy ingyenes buszjáratot szervezetünk a budaörsi áruházhoz, Gazdagrétről és Őrmezőről, amely szintén sikeresnek bizonyult. Sikerült egy újabb lépést tennünk a nálunk dolgozó kollégák életminőségének a javítása érdekében, így az elmúlt két év alatt közel 25%-os bérfejlesztést hajtottunk végre.

Az új évre is pozitívak a budaörsi áruház várakozásai. Miután egy 18 éves kereskedelmi egységről beszélünk, a megújulás, a fejlesztés továbbra is nagy hangsúlyt kap. Komoly lépéseket teszünk 2017-ben leginkább az élelmiszer kereskedelmi területeken, illetve több ponton növeljük az áruház szolgáltatási színvonalát, amelynek fókuszában a frissesség, gyorsaság, modernitás, innováció és a meglepetések a kulcsszavak. Az idei év legnagyobb sikere, hogy egyre több vásárló választ minket. De természetesen mi is küzdünk nehézségekkel, 2016-ban Budaörsön ugyanúgy, mint az országban szinte mindenhol a kiskereskedelemben, nehéz volt szakképzett, motivált munkatársakat találni, és 2017-ben is ez lehet a legnagyobb kihívás.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here