A Terraparkban „nincs okunk panaszra”

0
129

Az új évet köszöntő sorozatunkban néhány helyi céget kérdeztünk meg arról, miként zárták 2023-at és mire számítanak 2024-ben. Az első a Terrapark Kft.-volt, Budaörs első, több mint 30 éves irodaparkjának az üzemeltetője.

2023-as év egyértelműen a hosszabbítások éve volt nálunk a Terraparkban. Mostanáig 3500 m2 területre írtunk alá szerződéshosszabbításokat és 700 m2-re irodaterületük bővülésére szóló megállapodásokat meglévő bérlőinkkel. Ezek között vannak, akik további öt évre írtak alá, mások három, illetve egy-két évre. Jelenleg a legkésőbbi időpontban lejáró szerződéseink között a C tömbben van egy, amely 2028 márciusáig érvényes, a D tömbben pedig kitart egy 2027 december végéig. Most éppen 97 bérlőt számoltunk össze a táblázatunkból és ebből 14 cég az, akikkel idén újonnan szerződtünk összesen 2000 m2 területre.
A fentiekből következően panaszra nincs okunk és reméljük, hasonló kedvező számokat fogunk tudni felsorolni 2024 vége felé is. Ugyanakkor bérlőinkkel történt beszélgetésekből érzékeljük, hogy ezt az évet többen egyelőre elég bizonytalanul látják és rácsodálkoztunk arra, hogy több bérlőnél is hasonló folyamatok zajlottak le az idei évben, cégcsoporton belüli átcsoportosítások, felvásárlások, szervezeti változások. Ezen változások is hozzájárulnak a bizonytalanságérzéshez a gazdasági környezetben érzékelhető nehézségek mellett.
Most, ahogy írjuk ezt a cikket, kaptunk egy telefonhívást, amelyből megtudtuk, hogy a hívó korábban az egyik bérlőnknél dolgozott és bár kivált tőle, annyira tetszik neki a Terrapark, az általunk biztosított irodai környezet, hogy most a saját cégével szeretne nálunk irodát bérelni. Pozitív visszaigazolása ez annak, amit az első mondatokban irtunk a bérlőink hosszabbításáról, és remélhetően a legjobb lezárása ennek a cikknek és az óévnek is, 2024-re szóló biztató előjelekkel.

Bagossy Sándor pénzügyi és Szilágyi Éva értékesítési vezető

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here