A tánc és zene öröme – április 22-én családi nap

0
912

Haag Csilla és Chornitzer Beatrix a Csicsergő Óvoda pedagógusai összefogva a Gandharvákkal ismét örömtáncra hívja a kisgyerekek családokat az ifjúsági klubba, április 22-én

A zene öröm. A tánc szintén. S aki ezt tudja, hitelesen képes mások számára is közelebb vinni az ilyen élményeket, az ezt kísérő életérzést.

A zene – egy kivételével – az összes idegrendszeri folyamatra és az egész szervezetünkre hat. Így rendkívüli jelentőségűek az édesanyák és a gyermekek minél korábbi, minőségi zenei élményei.

Haag Csilla és Chornitzer Beatrix a Csicsergő Óvoda pedagógusai munkájuk során és azon kívül is szívükön viselik, hogy a gyerekek valamint a családok a korosztályoknak megfelelő, az egészséges fejlődést támogató zenékben és élményekben részesüljenek. Tavaly először május közepén már nagy sikere volt “Örömtánc” című napjuknak. Az idén április 22-én ismét komplex családi programra hívják a budaörsieket a Városi Ifjúsági Klubba.

Lesz óvodás táncbemutató a Somvirág tánccsoport tagjaival, élőzene mellett a Gandharvák (Novák Anikó, Takáts Róbert, Orczi Géza Artisjus-díjas előadóművész és Nagy Olívia koncertmester) muzsikusainak társaságában less táncház és kézműves foglalkozás. Az utóbbit Fülöp Margó babakészítő vezeti, a tánccsoport egyik támogatója.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here