A legjobb fizetési módok, ha a szerencsejáték világa érdekel

0
659

A szerencsejáték első próbálkozásai
A szerencsejáték önmagában régóta elkíséri az emberek életét, és bár az első feljegyzések a középkorból származnak, addig már ókori sírokban is találtak kártya és kockajátékokhoz hasonló tárgyakat. Épp ezért nehéz behatárolni, hogy mikor is jelent meg az első, de az biztos hogy régóta az emberek életének része. Az elmúlt pár száz év alatt pedig óriási mértékben fejlődött a szerencsejáték ipar, így amíg az 1800-as években még csak megjelentek a ma ismert legnépszerűbb játékok, addig a 2000-es években már online kaszinók is elérhetőek voltak. Hosszú utat tett meg tehát a szerencsejáték, de jó eséllyel senki nem gondolta, hogy a ma ismert szintre eljuthat.

Hova jutott napjainkra a szerencsejáték ipar?
A játékok magas minőségének, a funkcióknak és a telefonról is elérhető felhasználóbarát felületeknek köszönhetően ezidő alatt pedig kiemelkedtek a Best online kaszinó HU lehetőségei, és a játékok fejlesztői közül is több ismert névvel találkozhatunk ma már. Ha pedig ez nem lenne elég, a be és kifizetésünkre is szerteágazó lehetőségek érhetőek el napjainkban ha egy online kaszinó felületén szeretnénk azt elvégezni, így aki azt gondolta, hogy örülhet ha kártyával be tud fizetni, annak különösen ajánljuk ezt a cikket.

Itt viszont érdemes megemlítenünk az ügyfélszolgálat kérdését is, mert amíg régebben alig emailben nyílt arra lehetősége a játékosoknak arra, hogy segítséget kérjenek elakadás esetén, addig manapság a nap 24 órájában elérhető élő chatet is biztosítanak az online kaszinó felületek.

Összességében tehát azt mondhatjuk, hogy a fejlődés óriási méreteket öltött, pedig még ma sem értünk a végére.

Az elérhető fizetési módok
A kaszinó befizetések és kifizetések manapság többféle úton is történhetnek, viszont a különböző kaszinó felületek egyénileg határozzák meg a fizetésekre vonatkozó szabályokat. Amíg a legtöbb esetben tehát azonnali átfutási idővel számolhatsz akár ki és akár befizetést kezdeményezel, addig még ma is elérhetőek olyan felületek ahol több napos várakozási idő mellett használhatod fel a kért összeget. Így, akár 5 napot is várathat a kaszinó amíg megérkezik az összeg.

Egy másik fontos kérdés, hogy a legtöbb kaszinó felületén díjmentesen teheted meg a fizetéseidet, de azért felmerülhetnek olyan online magyar kaszinó felületek, ahol már nincs ilyen egyszerű helyzeted. A legjobb, ha mindig tájékozódsz a választott kaszinó felületén az információról, hogy később ne érjen meglepetés.

A legnépszerűbb fizetési módok
Bankkártyás, hitelkártyás fizetés / Banki átutalás
Az egyik legegyszerűbb módja a kaszinó befizetésnek ha a bankkártyádat vagy a hitelkártyádat használod erre. Ebben az esetben ugyanúgy működik a folyamat mintha egy sima online vásárlást indítanál, így nem kell külön lépéseket megtanulnod ahhoz, hogy feltölthesd a számládat.

A másik hasonlóan egyszerű fizetési mód a banki átutalás, amely a bankodat megbízva használható, vagy a netbankból indított utalás segítségével tehető meg egyénileg. Ebben az esetben átutalási költséggel kell a legtöbb esetben számolnod, és akár 5 napos átfutási idő is felmerülhet.

E pénztárcák / Fizetési rendszerek

A legtöbb magyar játékos e pénztárcát használ a fizetésre, amely egy elektronikus pénztárcát foglal magába. Ebben az esetben egy külön pénztárcát használhatsz a ki és befizetésre. A legnépszerűbbek a Neteller, Skrill, Quick Pay és a Paypal.

A fizetési rendszerek pedig hasonlóan működnek az e pénztárcákhoz, annyi különbséggel, hogy a pénzedet csak átvezetheted, és nem tarthatod a felületen. A legismertebb ilyen lehetőség manapság a magyar játékosok között a SimplePay rendszere.

Kriptovaluták
A legnépszerűbb kriptovaluták, így a Bitcoin és az Ethereum ma már kaszinó egyenleg feltöltésre is használható. Bár még egy viszonylag új lehetőség, ma is sokan keresik, mert ezen az úton lehetséges minden esetben azonnali átfutási idő mellett, díjmentes keretek között befizetést kezdeményezni, és a használata is viszonylag egyszerű. Ez a lehetőség a legritkább manapság, de ahogy telnek az évek úgy terjed el egyre jobban a játékosok között.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here