A Láthatatlan Szoborpark építése és átadása – meghívó

0
1131

A Magyar Kétfarkú Kutya Párt az államtól kapott kampánypénzét országszerte civilszervezeteknek és egyebek között játszóterek építésére ajánlja fel. Így teszik ezt Budaörsön is, illetve Pest megye 2. számú választókörzetében. A kampány utolsó hetében az alábbi eseményekre kaptunk tőlük meghívót.

Csütörtökön, április 5-én 15.30-15.40-ig az új budaörsi Nyugdíjasház (Szabadság út 24/2-3., a művelődési ház mellett van a bejárat), ahol „Rózsa Sándor I. népi kampánypénz-tákozló alap azaz Rósánékatéka keretében” adják át az ajándékot. Ám a meghívóban az szerepel, hogy „ezt nem szeretnénk fotókkal megörökíteni, nem azért adjuk, hanem mert hasznos és mert most pont van kampánypénzünk rá. Ahelyett, hogy ellopnánk a pénzt, tiszta vicc…” 

Majd közvetlenül utána 16-18.30-ig a Baross utcában, az Auchan háta mögötti kerékpár és gyalogúton „A Láthatatlan Szoborpark építése és átadása” lesz, szintén a „Rózsa Sándor I. népi kampánypénz-tákozló alap azaz Rósánékatéka keretében”. Erről ezt írják: „A közterületen szobortalpak elhelyezése, a szobor maga a használható lesz: rá kell állni a talapzatra. Lehet fotózkodni rajta mindenkinek: nem hasznos, de szép és vicces lesz. 5 féle vicces/komoly felirattal, melyeket havonta cserélünk.”

S aki Budaörsön túlra is elmenne: pénteken, tehát április. 6-án 10 órakor Nagykovácsiban, a Kossuth Lajos utca és Telki út kereszteződésénél „Ebadta játszótér játékainak építése a földmunkák befejezését követően. A játszótér a Rósánékatéka keretében kiutalt 9,5M Ft Magyar Kétfarkú Kutya Párt kampánypénzből épülhet meg a környékbeli gyermekeknek.”

Az aláíró a vicces párt országgyűlési jelöltje körzetünkben: „Betlehem Csaba, Betkó Magyar Kétfarkú Kutya Párt Irigyelt budaörsiek nemsokatcsinálunk csoport, 06 30 410 9695 Som Street Institute”.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here