A Kőszikla Közösségi Térben ünnepváró vasárnap délután – meghívó

0
95

Meghitt családi ünnepváró délután az advent jegyében

Ezeken a téli, szürke és hideg napokon, az év végi hajrá és az ünnepi rohanás kellős közepén, nincs is jobb, mint egy olyan alkalom, amin kicsit megállhatunk, hogy megpihenjünk, és a fókuszunkat visszatereljük az ünnep lényegére. A szeretetre, az örömre, a meghittségre.

A Kőszikla Közösségi Térben, pont egy ilyen családi ünnepváró délutánra látogathatunk el, advent harmadik vasárnapján.

Ahol az adventi Ünnepváró Családi Délután csúcspontja lesz a kifejezetten gyerekeknek szóló Kakaós csiga Koncert, amelyen vidám dalok és mesék kalauzolják el a kicsiket és nagyokat a zene világába. Illési Erika hegedűművész és Fejérvári Zsolt nagybőgős, a Budapesti Fesztiválzenekar zenészeivel. Akiktől a gyerekek bátran kérdezhetnek.

A Kakaós csiga koncert után a kreatívabbak részére izgalmas kézműves foglalkozásra lesz lehetőség Gulyás Boglárka festőművésszel, akivel a tél és a karácsony témájában próbálhatjuk ki az ecsetforgatás mesterségét.

Az ünnepi délután fénypontja a homokkal festett élőképek lesznek, amelyekkel Hegedűs János különleges történetet ad elő.

A homokanimáció után pedig Simon Ricsi a karácsony főszereplőjéről, Jézusról ad elő dalokat a közönségnek.

Az adventi Családi Ünnepváró Délután részletei:

Időpont: 2023. december 17-e vasárnap 16:00-19:00 óra között

Helyszín: Kőszikla Közösségi Tér,  Budaörs Liget utca 3/2. a Terrapark épületében. Az útbaigazításért keressék a cukorbotokat, egészen a bejáratig.

Belépő díj: 1500 Ft/család, amely tartalmaz a gyerekeknek egy-egy kakaós csigát.

Ha egy olyan adventi családi programot keres, ami az ünnep lényegére mutat, igényes és meghitt hangulatú, akkor csatlakozzon, töltse el a délutánját, advent harmadik vasárnapján a Kőszikla Baptista Gyülekezetben.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here