A kézisek adománygyűjtési felhívása

0
844

A Budaörs Handball egy hónapos jótékonysági ruhagyűjtési akcióba kezd a Dévai Szent Ferenc Alapítvány petrozsényi Jézus Szíve Gyermekvédelmi Központjában élő és kézilabdázó gyermekek javára. A klub saját felajánlása mellett 2017. április 22 – május 24. között lehetőséget biztosít a budaörsieknek, hogy jó minőségű, ám feleslegessé vált ruhadarabjaival, esetleg sportfelszereléseivel és gyerekjátékaival arra rászoruló embertársainak segíthessenek.

A petrozsényi Jézus Szíve Gyermekvédelmi Központnak jelenleg 25 fiú és 27 lány lakója van. A legtöbben 7-15 év közöttiek, de gondozottak közt vannak egészen fiatalok is. A gyerekek kézilabdáznak, rögbiznek és fociznak, az ehhez szükséges felszerelések, azon belül is a cipők adják a legnagyobb segítséget. Az otthon felnőtt ruhákat is szívesen fogad a gondozók és a dolgozók számára.

Mindenkit biztatunk arra, hogy éljen a tavaszi nagytakarítással egybekötött adományozási lehetőséggel és okozzon örömet adományával rászoruló fiataloknak!

Megfelelő minőségű, új vagy alig használt ruhaneműt, játékot és sportfelszerelést április 22-től egészen május 24-ig a budaörsi sportcsarnokban található kézilabda irodában munkaidőben vagy a hazai NB I-es mérkőzések alkalmával tudja leadni.

Fogjunk össze újra egy jó ügy érdekében!

Részletek:

Kedvezményezett: Dévai Szent Ferenc Alapítvány petrozsényi Jézus Szíve Gyermekvédelmi Központjában élők

A jótékonysági akció időtartama: 2017. április 22 – május 24.

Adománygyűjtő pont: BVUSS Kézilabda iroda (2040 Budaörs, Hársfa utca 6.)

További információ: info@budaorshandball.hu

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here