A házigazdáért is szoríthatunk a budaörsi fináléban

0
1781

Pénteken kezdődik a Nemzeti Női és Férfi U21-es Röplabda Bajnokság Döntője, melynek Budaörs ad otthont. A lányok mezőnyében pályára lép a Budaörsi Diáksport Egyesület utánpótlás röplabdacsapata is.

A június 1. és 3. közötti rendezvény alkalmával az ország legjobb hat női és férfi egyesülete verseng a 2017-2018-as kiírás bajnoki címéért. Az első napon a csoportmérkőzéseket az Illyés Gyula Gimnáziumban és a Budaörs Városi Sportcsarnokban rendezik. Előbbiben a lányok, utóbbiban a fiúk csatáznak majd.

A Budaörsi DSE csoportmérkőzései:

június 1. péntek, 14.30 Budaörsi DSE – Békéscsabai RSE

június 1. péntek, 17.30 TFSE – Budaörsi DSE

“Nagy siker számunkra, hogy az U21-es korosztályban bejutottunk a bajnokság első hat helyezettje közé. A lányok mindent megtesznek majd a pályán, hogy a hazai rendezésű fináléban folytassák a jó szereplésüket. Ebben a saját szurkolóink is nagy segítségünkre lehetnek.” – nyilatkozta Dezső Béla, a BDSE szakosztályvezetője.

Szombaton a keresztjátékkal megy tovább a hatos döntő, majd vasárnap tartják a helyosztókat. A férfi aranycsata 14 órakor, a női finálé pedig 16 órakor kezdődik, mindkettő a városi csarnokban lesz.

A Nemzeti Női és Férfi U21-es Röplabda Bajnokság Döntőjének teljes menetrendje megtekinthető a www.bdse.hu oldalon, ahol mindhárom nap eseményeit élőben is nyomon lehet követni majd.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here