A céges kirándulások céljai sokfélék lehetnek

0
448

Egy cég életében számos alkalommal jöhet szóba az üzleti utazás…

A kisebb és nagyobb vállalkozások ügyvezető, felelős munkatársai sok esetben utaznak tárgyalni a meglévő és leendő ügyfelekkel, ám nem mindig csak ezek a tárgyalások adhatnak okot az utazásra. Egyrészt lehet szó továbbképzésről, ami nemcsak a cég székhelyén, telephelyén történhet. A képzések manapság leginkább online formában valósulnak meg, de sokszor szükséges a személyes részvétel. Számos olyan vállalkozás és cég van, amely támogatja munkatársai tanulását, nyelvi képzést vagy egyéb ismeretek megszerzését szorgalmazzák. És sok cég él a csapatépítő utazások lehetőségével, vagy ad lehetőséget a kikapcsolódásra egy hosszú hétvége vagy pár napos kirándulás megszervezésével. Sokszor maguk a munkatársak szerveznek közös programot, csapatépítés jelleggel. Ezek a kirándulások jótékonyan hathatnak a munkamorálra, és növelhetik az együttműködést a kollégák között. Érdemes hát megfontolni, hogy ilyen utakat szervezzünk a kollégáinkkal.

Miért Székesfehérvár legyen az úti cél?

A céges kirándulások úti céljai sokfélék lehetnek. Sok cég nem szeret messze utazni, több órás utat megtenni, inkább olyan várost, helyszínt választanak, ami egy-két órás utazással elérhető. Akár Budaörsről, vagy ha Dunántúlon vagyunk, Zala, Vas, Veszprém, esetleg Győr-Moson-Sopron megyében, akkor Székesfehérvár jó úti cél lehet. Egyrészt számos látványosság van, jó kikapcsolódással kecsegtet, másrészt rengeteg rendezvény van, ami szintén érdekes lehet a kollégáink számára.

Emellett egyes látogatóhelyek, mint a múzeumok vagy a kiállítóhelyek nagyobb csoportoknak is tartanak foglalkozásokat, tréningeket, van, ahol kifejezetten csapatépítő tréningre is befizethetünk. De például a szabaduló szobák szintén jó lehetőséget nyújtanak a csapategység megteremtésére és az együttműködés fejlesztésére, amire Székesfehérváron szintén van lehetőség.

Hol szálljunk meg, ha több napos utat tervezünk?

A céges kirándulás és a csapatépítő tréning lehet több napos, így szállásról is gondoskodnunk kell. A szállodákat sok főnök nem kedveli, mivel jóval drágábbak, mint a panziók vagy az apartmanok. Az apartmanok ráadásul közös főzési lehetőséget is biztosítanak, ami szintén jó a csapategység kialakítására. Ha Székesfehérvárra tervezzük a kirándulást, akkor a Pe-Ki Lux Székesfehérvár apartman egy jó lehetőség szállás szempontból. Jól felszerelt, kényelmes és otthonos, több munkatárs elszállásolására is alkalmas.

Bővebben: pekiapartman.hu

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here