A Budaörsi NŐ 2019 – meghívó

0
791

A Budaörsi NŐ fotókiállítást idén rendezik meg ötödik alkalommal a budaörsi városháza aulájában. Minden évben 10 olyan embert mutat be a kiállítás, akinek az élete, munkássága példaértékű. A kiállítás célja, hogy felhívja  a figyelmet azokra a budaörsi nőkre, akik értünk, budaörsiekért dolgoznak. Életük, munkásságuk példaértékű.

„Fantasztikus emberek között élünk, ismerjük meg őket egy kicsit jobban.”

A Budaörsi NŐ projekt célja egy olyan aktív közösség kialakítása, amely aktívan közreműködik a helyi jótékonysági programok megvalósításában, felkarolja, és segíti a leendő Budaörsi NŐ-ket.

Az elmúlt négy évben, március 8-án, nőnapkor, 10 hölgyet mutattak be a szervezők a budaörsi Városháza aulájában egy fotókiállítás keretén belül. A fotókiállítás minden évben egy jótékony árveréssel zárul.

A Budaörsi NŐ fotókiállítást 2015-ben rendezték meg először. A projekt kitalálója és megvalósítója Májer Emese. A befolyt összeget 2015-ben a Budaörsi Mentőállomásnak ajánlották fel, 2016-ban Babagenetika mozgalomnak2017-ben a Budaörs Városi Önkéntes Tűzoltó Közhasznú Egyesület, és a Budaörs és Kistérsége Mentéséért Alapítvány eszközvásárlását segítették vele, 2018-ban a Budaörsi Tanodát támogatták.

Idén a Lélekzuhany Gospel Kórus javára árvereznek el 10 budaörsi tájképeket és 10 képzőművészeti alkotást is, amit neves művészek ajánlottak fel. Név szerint: Tóth József Füles, Gulyás Boglárka, Bodnár Gábor, Ráthonyi Kinga, Neil Wolstenholme, Győrfi András, Nagy Gyöngyi, Kadosa Kiss József, Kádár Gabriella, Somogyi Ferenc.

Ezekre a tárgyakra március 8-tól április 8-ig lehet majd licitálni A Budaörsi NŐ közösség oldalán (FB/abudorsino).

A projekt különlegessége, hogy a korábbi évek Budaörsi NŐi segítenek a szervezésben, idejüket, energiájukat nem kímélve, így valósulhat meg ez a különleges kiállítás évről évre! 

A kiállítás megnyitó ünnepsége 2019. március 8-án 18 órakor lesz. Ott derül majd ki, hogy ki a 10 kiválasztott hölgy idén.

A képeket egy hónapon keresztül lehet megtekinteni a Városháza aulájában.

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here