A Budaörsi Napló vegyes páros Tenisz Kupa eredményei

0
537
SONY DSC

A pandémia miatt tavaly elmaradt, de már több mint húsz éve rendezzük meg évente kétszer amatőr felnőtt sportolók számára a Budaörsi Napló Tenisz Kupát. Most november 7-én került rá sor, csapatunk állandó vasárnapi edzéseinek a helyszínén a Sport11-ben.

Ezúttal csak vegyes páros versenyt hirdettünk meg, amire 10 férfi és 10 nő nevezett, így a mérkőzések két csoportban, körbejátszással zajlottak, vagyis minden párnak minimum négy meccset kellett játszania. A döntőbe a csoportelsők és csoport második helyezettek kerültek.

 

A végeredmény: abszolút első lett Csomor Judit és Trautzsch Hendrik, a második Szűcs Kálmán és élete első versenyén Brousil Gabriella.  A Budaörsi Napló csapatának állandó tagjai körében a legjobban Mayherr Judit és fia Ádám szerepelt, így a „háziversenyt” ők nyerték, igen szoros mérkőzésen legyőzve Lengyel Monikát és Farkas Gábort.

Gratulálunk nekik, és köszönjük a szponzoroknak a felajánlott díjakat. A Budaörsi Egészségügyi Központnak a menedzserszűrést, a Budaörsi Latinovits Színháznak a színházjegyeket, a Hollósy Cukrászdának a süteményeket és a Pizza Garden Budaörsnek a pizzákat.

SONY DSC

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here