A beltéri üveg tolóajtók gyártására nem véletlenül van ekkora igény

0
396

Ha stílusos vagy luxus otthont szeretnénk, akkor a beltéri üveg tolóajtók jelenthetik a legjobb megoldást. Az ajtók hatalmas ablakai könnyedén nyithatók és zárhatók, így zökkenőmentesen biztosítják a hozzáférést a kültérhez és a beltérhez egyaránt. Amellett, hogy esztétikusak, lehetővé teszik a gyönyörű kilátást és a természetes fény bejutását otthonunkba.

 

Az üveg tolóajtók előnyei

A tolóajtók praktikus és hatékony megoldást nyújtanak a lakásokban és az irodákban egyaránt. Tökéletes helykihasználás mellett segítséget jelenthet ott is, ahol nagyon kevés hely ígérkezik a bútorok mozgatására. Az ajtóknak nincsenek „lengő” részei, így biztosan nem lesznek útban. Az üveg tolóajtók beépítésével több helyet biztosíthatunk és rengeteg idegeskedéstől kímélhetjük meg magunkat. Az üvegezett ajtók tökéletes kiegészítői lehetnek bármelyik helyiségnek, ugyanakkor elkerülhető az, hogy szűkösnek érezzük a helyiséget. Az üveg átlátszó, így könnyedén elválaszthatunk vele különböző területeket. Egy ilyen ajtó beépítésével csak nyerhetünk. Akiknek problémát okozott eddig a bőséges megvilágítás, most megoldást találhatnak rá, hiszen egy sötétebb étkezőt vagy egy nappalit is könnyedén elválaszthatunk az üvegajtókkal, amelyek segítségével sokkal több fény költözik otthonunkba. A fémből, üvegből, valamint sok esetben újrahasznosított anyagból készülő ajtók környezetbarátok.  A Szalafa beltéri ajtó gyártó cégnél is sokan választják ezt a nyílászáró típust. Ezek az ajtók utólag beépíthető tokra helyezhetők fel és az üvegek anyag víztiszta. vagy savazott is lehet. Természetesen igény esetén gravírozást is lehet rendelni, amely különleges megjelenést kölcsönöz. A. biztonsági ajtók edzéssel vagy úgynevezett ragasztott technológiával készülnek és pánttal, valamint zárral kínálják. Egyszárnyú és kétszárnyú kivitelben rendelhetők, amely segíthet abban, hogy otthonunk egyes helyiségeit tökéletes megvilágítással lássuk el.

Mik a hátrányai az üvegajtóknak?

Ha már beszéltünk az előnyeiről akkor meg kell említenünk a hátrányait is, hiszen nem minden helyzetben praktikus a beépítésük. Az üvegajtók tetszetősek, de nem mindig jelentik az olcsóbb megoldást. Jelentősen drágábbak lehetnek a hagyományos ajtókhoz képest. Természetesen fa nyílászáróknál is léteznek díszesebb, drága alapanyagból készültek, amelyek vetekednek az üvegajtók árával. Természetesen nem szabad elfelejteni a beépítési költségeket sem, amelyek üvegajtók esetében drágábbak. Mi magunk ne is nagyon próbálkozzunk meg a beépítéssel mert katasztrofális eredményeket érhetünk el. A beépítés mellett a karbantartás költségeit is figyelembe kell venni. Nem használhatunk üvegajtóknál mindenféle háztartási tisztítószert, azért ennél egy kicsit több erőfeszítést igényelnek. Sokkal gyorsabban bepiszkolódnak fa társaiknál, hiszen az üvegen minden ujjlenyomat meglátszik. Sok mindent kell figyelembe venni mielőtt az üvegajtó mellett tesszük le voksunkat.

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here