A FélBalaton Szupermaratonon a kocogisok eredményei

0
96

Három év kényszerszünet után csütörtöktől vasárnapig ismét sor került a Balaton Szupermaratonra, amelyre 386 településről és 17 országból érkezett eddig nevezés. A Jókai Mór Művelődési Ház Kocogi futóklubja is benevezett, nevezetesen Méhes Nóra, Kincsné Kun Anita és lapunk főmunkatársa Borhegyi Éva. Továbbá Hankó Krisztián és Buthiné Pethes Adrienn vegyespárosban.

A szervező Budapest Sportiroda közleménye szerint a 14 éves múltra visszatekintő futóeseményen több mint 196 kilométert vállaltak a tókerülők, különböző összeállítású csapatokban és távokon futottak a résztvevők a Balaton partján.
Az egyéni versenyszámra közel 300-an vállalkoztak, párokban, vagy akár 3-4 fős csapatokban is lehetett teljesíteni a távot. A hétvégi futók szombaton Badacsonyban csatlakozhattak a FélBalaton Szupermaratonon, rájuk 94,8 km várt, de sor került a klasszikus (42,2 km-es) távra is a MaratonFüred keretein belül. A zárónapon a BSZM Befutó 15 km-es résztvevői is együtt érhettek célba a négy-, illetve kétnapos kihívás versenyzőivel.
Pénteken Keszthelynél rajtolt az Öböl Félmaraton mezőnye, majd a szigligeti várnál értek célba, szombaton pedig Badacsonytomajról indultak és a balatonfüredi Tagore sétányon értek be a MaratonFüred versenyzőivel, vasárnap Siófokon ért véget a futóesemény.

A budaörsi hölgyeket egy önkéntes gyógymasszőr és egy gépkocsivezető segítette a táv teljesítésében és a legjobb eredmény elérésében.

Frissítés!

A három fős budaörsi női (Álmok-futók) csapat a női 8. helyen végzett (a képen szemből balról jobbra Méhes Nóra, Borhegyi Éva, a negyedik Kincsné Kun Anita, kisérőikkel) összesítettben az 50. helyen.

A szintén kocogis Hankó Krisztián és Buthiné Pethes Adrienn (Kata-flam-ingó csapat néven, a képen segítőik körében középen az éremmel) vegyespárosban a 7. helyen végeztek, összetettben a 23. helyen.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here