Válasz a pedagógusok nyílt levelére

0
8294

Budaörsi pedagógusok az Illyés gimnázium tanárának kezdeményezésére nyílt levelet fogalmaztak meg Orbán Viktor miniszterelnöknek, amelyet szó szerint közöltünk ITT. Erre kaptunk, kaptak választ látszólag kormánypárti civilektől.

Tisztelt Szerkesztő Úr/Hölgy!

Tájékoztatom a budaörsi levél újabb fejleményeiről.

  1. A korábban kiadotthoz képest 19 fővel több a levelet indítók aláíróinak száma, immár 292. Az egyik intézmény aláíróíve a spamjaim között landolt, és csak a reklamálásuk után kukáztam ki.
  2. Létrehoztunk az eseménnyel kapcsolatban egy honlapot, ahonnan minden információ elérhető, ill. letölthető.   budaorsi-level.webnode.hu
  3. Levelemhez csatoltam a pedagógusbérek alakulásával kapcsolatos két grafikont. Az egyik az Orbán Viktor ígéretének megfelelőt, a másik a valósat mutatja. 
  4. Örömmel tájékoztatom Önöket, hogy rengeteg gratulációt kaptunk. Közöttük nagyon sok érkezett külföldről. Sokan megírták, hogy külföldre távozásuk döntő oka a jelenlegi oktatáspolitika volt.
  5. A sok gratuláció mellé becsúszott egy fenyegető levél is, melyet csatoltam. Annak, hogy valós-e a fenyegetés, vagy őrülttel van dolgunk nem tisztünk eldönteni. Megfontoljuk azt, hogy tegyünk-e feljelentést. (A levél a saját  e címemre, és az akciónkra létrehozottra is érkezett.)
  6. Ha a technika is úgy akarja, ma estig az összes intézményhez sikerül eljuttatni levelünket

Továbbra is várjuk érdeklődésüket.

Tisztelettel: Tollner József

budaorsilevel@gmail.com

tollnerj@gmail.com

+36 20 3 99 22 33

 

Tollner Józsefnek és az összes aláírónak!

Mélyen nem tisztelt aláírók. Kormánypárti civil és oktatási szervezetek nevében írjuk levelünket. Arra szólítunk fel mindenkit, hogy töröljék ezt a nyílt levelet és kövessék meg a kormány oktatáspolitikáját ellenkező esetben a budaörsi diákok és tanárok- főleg az aláírók következményekkel nézhetnek szembe.

A jelenlegi magyar kormány a Hazáért dolgozik melynek eredménye, hogy Európa leggyorsabban fejlődő országa lettünk, biztonságos és stabil gazdasági háttérrel, így nem lehet okuk a panaszra. ha még is elégedetlenek saját és iskolájuk helyzetével az csak is az önök hibája lehet. Tiltakozásuknak nincs jogalapja és joguk sincs ahhoz, hogy Magyarország Miniszterelnökével szemben követeléseket fogalmazzanak meg. Ha ezt másképp gondolják úgy alkalmatlanok erre a pályára. Ennek következményei lesznek és diákjaik látják majd kárát.

Egyúttal felszólítjuk Budaörs teljes tantestületét, hogy határolódjanak el a Független Diákparlamenttől és nyílt hirdetményben tiltsák meg, hogy tanítványaiknak, hogy részt vegyenek a diákparlament április 26-i tüntetésén, mely Nagy Blanka szervezésében zajlik majd és a felvételihez előírt nyelvvizsga ellen zajlik!

A diákparlament célja nem más mint Hazánk szellemi nyomorba döntése. A jövő a szorgos és dolgos embereké mert csak a kemény munka hozhatja el Hazánk számára a megdicsőülést és e cél elérése kell hogy minden ember boldogságát kitöltse. Ehhez viszont kemény munka vér és verejték kell, melyre az oktatás készíti fel a jövő polgárait.

Az április 26-i megmozduláson mi is kinn leszünk és mindenkiről felvételt fogunk készíteni akiket utána azonosítani fogunk. Amennyiben egy budaörsi diák vagy tanár is kinn lesz úgy szankciókkal számolhatnak.

A budaörsi diákok közül senkit sem fognak felvenni középiskolába vagy felsőoktatásba és a budaörsi végzős középiskolások illetve tanáraik és családtagjaik számíthatnak elsőként a hamarosan újból bevezetésre kerülő kötelező katonai szolgálat keretében a besorozásra. Ez az intézkedés már a nőkre is ki fog terjedni és kezdeményezni fogjuk, hogy a sorozáson a nők haja is cipaszra legyen borotválva.

Gondolják át alaposan lépésüket, hisz jelenleg Európa legdinamikusabban fejlődő országa ellen lázítanak, mely a jólét és a bőség példaképe is lehet, ha engedik a kormány tervének végrehajtását.

Önökön múlik milyen jövője lesz tanítványaiknak. Az ő és családjuk érdekében alaposan gondolják át lépésüket.

Rosszul döntenek elsőként a Provokátor Figyelő oldalán láthatják viszont saját nevüket és képüket!

Speibe János – Civil Összefogás Fóruma- Újbuda

Egres Béla – Jövő generációja Egyesület

Máthé Elek – Keresztény Tanárok Egyesülete

(A levelet nagy valószínűséggel egy troll írta. Például: https://civilhetes.net/ez-a-troll-nem-eloszor-fenyeget-es-zaklat-olyanokat-akik-felemelik-a-szavukat-a-kormany-ellen – a szerk.)

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here