Új sminktetoválás irányzat

0
2566

Sminkkel és smink nélkül, mintha nem is ugyanaz a nő lenne. Kalcsu Kati mesterkozmetikus, aki Magyarországon 1997-ben először alkalmazta a sminktetoválást, most, 2017-ben egy új irányzatot hozott létre, az (ejtsd: ot kutür) Haute Couture-t. A szalonban a képzést Kalcsu Hajni koordinálja.

Az haute couture alapja, hogy a sminktetoválások az összes ismert technika művészi szintű alkalmazásával, egyénre szabottan készülnek. Tulajdonképpen ez az életművem. Benne van minden szakmai tudásom és tapasztalatom, amit sok ezer sminktetoválás készítésével és sok száz sminktetováló képzése során szereztem” – válaszolta kérdéseinkre Kalcsu Kati mesterkozmetikus, sminktetováló szakértő.

A stílus jellemzői a természetes elegancia, az egyéniség, a színek, tónusok és formák harmóniája. Minden munka tökéletesen személyre szabott, egyedi műalkotás, melyet speciális tervezés és tanácsadás előz meg. Kalcsu szalonjában 17-féle sminktetoválás technikát és 94-féle színt alkalmaznak, mely a formák sokszínűségével szinte végtelen variációt tesz lehetővé. A munkatársak rendszeres nemzetközi képzéseken, valamint a világ legjobbjaival konzultálva bővítik tudásukat. A legújabb technikák és trendek felkutatásáért, honosításáért Kalcsu Hajni  a szalon szakmai vezetője felel. „Lisszabon, Amszterdam, München, Belgrád, Varsó, Párizs és Tallin az utolsó állomások, ahol szakmai továbbképzéseken sajátítottuk el a legújabb módszereket. Ezt a tudást egy speciális belső képzési program keretében adjuk át munkatársainknak” – mondta.

Forrás: sajtóközlemény

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here