Táncforgatag – képes beszámolónk

0
1017

Táncforgatag, sportos lányok – június 11-én vasárnap este hat egyesület összefogásával szemet gyönyörködtető produkciókkal telt meg a sportcsarnok. Most nem az érmek, hanem a közönségsiker volt a cél, immár negyedik alkalommal.

Aki soha nem foglalkozott hivatásszerűen aerobikkal és/vagy tánccal, aligha tudja elképzelni, milyen hatalmas munka, rengeteg edzés és gyakorlás van egy olyan egész estés bemutató mögött, mint aminek tegnap, június 11-én vasárnap este a budaörsi sportcsarnokban a tanúi lehettünk. Hat sportegyesület (a Budaörsi Vivace Táncegyesület, a Budaörsi DSE aerobik és ritmikus sportgimnasztika szakosztálya, a Marcipán SE, Musztang SE, az American Cheer and Dance Academy és az Érdi Torna Club, illetve meghívott vendégként a Budaörsi Városi Önkéntes Tűzoltó Egyesület) tagjai léptek fel, az egészen fiataloktól a már érettebb korosztályig.

Az esemény fő szervezője Vissy Anna, aki 5 éves korában kötelezte el magát a tánc mellett és 18 évesen kezdett tanítani Budaörsön, amikor megalapította a Budaörsi Vivace Kulturális Művészeti és Sportegyesületet 2003-ban. Éppen tíz évvel ezelőtt, 2006-ban tartották az egyesület első tanévzáró táncgáláját, mely évről évre egyre népszerűbb lett, majd 2014-ben már a sportcsarnokban óriási érdeklődés mellett rendezték meg a hagyományteremtés szándékával az első Budaörsi Vivace Táncforgatagot. Az idei már a negyedik volt. A műfajokat tekintve is igen változatosan állt össze a műsor: mazsorett, dzsessztánc, hip-hop, versenytánc és cheer dance.

A szavak helyett azonban beszédesebbek a képek: vivace ovisok

vivace 3

vivace 9

vivace 6

vivace 35

vivace 21

vivace 41

vivace 25

vivace 30

vivace 24

vivace 29

vivace seniorok

 

vivace 14

vivace mindenki 2

Fotók: Petőházi Emese

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here