Személyi egészségügyi asszisztens a kezeden…

0
1377

A jövő elkezdődött… Számodra is.

Mi is az a HELO LX készülék? Az első és legfontosabb dolog, hogy leszögezzük, ez NEM OKOS ÓRA! Az okos órák annyit tudnak, mint az az okos telefon tud, ami mellé van telepítve.

A HELO LX egy SZEMÉLYI  EGÉSZSÉGÜGYI ASZISZTENS.  Annyi mindent tud már most is…

Alap funkciói:

– állandó diagnosztikai felügyelet

-16 funkció most +5 az év végére

-ECG/EKG, vérnyomásmérés, légzés, terhelés mérés

– távfelügyelet, pánik gomb, automatikus riasztás

-GPS helymeghatározás a mentéshez

– egyedülálló üzleti lehetőség

Az ipari forradalmak  korát éljük.  A nyugati civilizáció eddig három ipari forradalmat élt meg, a gőzgépek, szerelőszalagok és az automatizáció után most egy teljesen új, negyedik ipari forradalom zajlik. A legújabb ipari forradalom arról szól, hogy a fizikai gépek és tárgyak egy információs hálózatba kapcsolódnak, a reál gazdaság egyetlen hatalmas, intelligens információs rendszerbe integrálódik. Az eszközök miniatürizálása folyik, a tudásbázis kiterjesztésével párhuzamosan. Üzleti folyamatok paradigma váltását éljük át. Megújulnak a technológiai folyamatok. Most a munkát az okosrobotok veszik át, a modern technológia pedig, ami ezt lehetővé teszi, a digitalizáció, ennek a forradalomnak a „gőzgépei” a kiber-fizikai rendszerek és a minitatürizálás.

A világ számos országában ezzel párhuzamosan, egyre nagyobb probléma az egészségügyi managment megoldatlannak tűnő helyzete. Világtendencia, hogy egyre kevesebb az orvos, ennek eredménye, hogy a szolgáltatások drágábbak, az orvosok túlterheltek. Az USA-ban például az emberek 73 %-a nem akar már orvoshoz menni, hanem szeretné az alapvető diagnosztikai  folyamatokat – vérnyomás mérés, légzés figyelés, EKG, alvásmonitorozás stb…- otthon végezni. Ehhez az igényhez alkalmazkodva született meg 2016-ban, a neves olasz fejlesztőmérnök és informatikai szakember , Fabio Galdi (az érintőképernyő létrehozója)  által létrehozott cég a World Global Network. Céljuk, hogy olyan innovációt helyezzenek ki a piacra, ami az otthoni monitorozást lehetővé teszi az emberek számára. Ennek eredményeként született meg a világ első és egyedül álló high tech eszköze a HELO LX, amely forradalmasította a hordozható eszközök piacát.

A technológia agyát és lelkét  a Toshiba világcége álmodta meg és gyártja. Ennek jelentősége óriási, hiszen a Toshiba fennállása óta soha nem kooperált mással semmiben! 2016-ban kivitte és bemutatta a technológiai világ kiállításon CES-en. Óriási Brand van a HELO mögött.

A Helo PPG technikával rendkívül gyorsan és pontosan méri a szervezet hemodinamikáját, vagyis a bőrt és annak kromatikus változásait , a bőr alatti vérellátottságot.  120 MAh-os akkumulátora 4-5 napig biztosítja a töltést. Alacsony áramerősségű Bluetooth-szal kommunikál. Van benne egy szenzor, egy processzor, és egy adattároló, és ez mind egyetlen kicsiny, karon hordható eszközbe beépítve. Hát nem csodálatos és egyedülálló? Ez egy szenzor , mér és nem becsül. Egész nap figyeli a szervezetben zajló folyamatokat, és erről  információt ad a beállított időintervallumok szerint. Az adatokat 3 napig eltárolja, majd felküldi a World által létrehozott információs felhőbe,és így azok akár egy évre visszamenőleg is előhívhatók. Segítséget adva akár az orvosoknak egy elemzéshez, vagy a diagnózis pontos felállításában. A HELO LX nyílt forráskódú, amely lehetővé teszi a programok kiterjesztését és funkciók bővítését.

Ennek eredményeként 2017  4. negyedévében, azaz néhány hét múlva, a funkciók bővülnek.

Új funkciók, ami szintén egyedülálló noninvazív technológia:

–  vércukor mérés szúrás nélkül

– vérhemoglobin mérés szúrás nélkül

– véralkohol mérés

– női ovuláció mérése

testhőmérséklet mérése

-influenza érzékelése

– szúnyog és moszkitó riasztó

A World Globál egy Cég, amely a fejlesztésekre és a kutatásokra fekteti a hangsúlyt.

Egy Cég akivel átírhatod a jövődet.

Ez az egyedülálló technológia és eszköz immáron megérkezett Magyarországra. Az innovációt és a benne rejlő üzleti lehetőséget megismerhetik a nyílt üzleti tájékoztatókon, amit a budaörsi Ifjúsági klubban tartunk minden héten kedden este fél 7-től .

Első bemutató: 2017. október 17-én kedden este.

Kérdéseiket a lenti e-mail címre juttassák el.

A üzleti tájékoztatóra  előzetes bejelentkezés szükséges, melyet e-mailben tehetnek meg.

helolxteam@gmail.com

Az üzleti tájékoztató címe: Budaörs Károly Király út 3.

Tóth Judit WGN business owner

Facebook: World Global Network Visions

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here