Szél Bernadett a demokraták Pest megye 2. számú választókerületének jelöltje

0
663

Budaörsön a buszvégállomásnál Kunhalmi Ágnes, az MSzP országgyűlési képviselője jelentette be ma délután, hogy Szél Bernadett független országgyűlési képviselőt támogatja pártjuk körzetünkben (17 település) az ellenzéki előválasztáson.

Szél Bernadett  Pest megye 2. számú választókörzetének országgyűlési képviselő jelöltje, aki mögé az MSzP és a Párbeszéd, illetve a Momentum (a DK jelöltje Hegyesi Beáta – a szerk.) is odaállt az ellenzéki előválasztáson, és nagy eséllyel ő lesz a közös ellenzéki jelölt a jövő évi választásokon. Szél Bernadett független országgyűlési képviselő, aki egyebek között arról ismert, hogy a klímapolitika elkötelezettje és szociális érzékenysége folytán a társadalom szegényebb rétegeinek támogatója. Kunhalmi Ágnes képviselőtársának bemutatása végén megjegyezte: „Ha a körzetben nem Szél Bernadettet választják meg, akkor nem lesz kormányváltás.”

Szél Bernadett elmondta, a klímaváltozás lassítása érdekében cselekedni kell. Ezen kívül az oktatást, az egészségügyet és a hulladékkezelést emelte ki, melyek kifogásolható állapota ebben a körzetben is jelentkezik, s melyek jobbítását elősegíteni szándékozik. Úgy fogalmazott: „Végső soron, egy a célunk, bármilyen ideológiát is vallunk, hogy Pest 2 körzete olyan élhető hely legyen, ahol szívesen neveljük gyerekeinket, jól tudunk közlekedni és haza is érünk biztonságban.” A körzet boldogulásának érdekében elsősorban nem a pártprogramot veszi alapul, hanem mindig az utca emberének észrevételeire, tapasztalataira figyelve dolgoz ki programot.

Az eseményről a videó ITT tekinthető meg.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here