Pergel Szandra: két arany és egy ezüst az OB-én – FRISSÍTVE!!!

0
946

Pergel Szandra a BSC versenyzője Majoros Bencével az oldalán nyerte tegnap a vegyes párosok versenyét az asztaliteniszezők országos bajnokságán, a Marczibányi téri Ormai László Csarnokban. A kettős a negyeddöntőben a címvédő a Kosiba Dániel, Madarász Dóra párost búcsúztatta, és végül szett vesztesége nélkül győzött-
Az első versenynapon férfi és női párosban bejutottak a címvédők a legjobb négy közé: Pergel akárcsak tavaly, válogatottbeli társával, Madarász Dórával, míg a férfiaknál a Majoros, Ecseki Nándor duó tagjai közül Ecseki most Szudi Ádámmal, Majoros pedig Szita Mártonnal.
Az OB ma folytatódik és vasárnap zárul.

Forrás: MTI

Frissítés:  2018. évi Felnőtt Asztalitenisz Országos Bajnokságon a  Budaörsi Sport Club volt a legeredményesebb. A küzdelmek három napon keresztül folytak a magyar bajnoki címekért, és az érmes helyekért. A Budaörsi Sport Club a megszerzett 2 arany, 1 ezüst és 3 bronzéremmel a legeredményesebb egyesület lett Magyarországon!

Pergel Szandra végül két Magyar Bajnoki Címet szerzett: női párosban Madarász Dóra, vegyes párosban Majoros Bence oldalán, és Szandra egyéniben is bajnoki döntőt játszott, ahol szoros küzdelem után ezüstérmes lett.

Varga Tímea kiemelkedő, és kiegyensúlyozott teljesítményt nyújtott, mindhárom versenyszámban harmadik lett. Párosban Timi Nagyváradi Mercédesszel lett bajnoki bronzérmes, az elődöntőben nem volt szerencséjük a sorsolással, hiszen a későbbi bajnok párostól kaptak ki, a másik sorsolási ágon formájuk alapján döntőbe juthattak volna.

Gratulálunk!

Forrás: BSC sajtóközlemény

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here