Öt napon belül két Bajnokok Ligája mérkőzés Budaörsön

0
128

A Budaörsi Sport Club női asztalitenisz csapata szeptemberben az öt csapatos Bajnokok Ligája selejtező csoportjában a továbbjutást jelentő második helyen végzett, így a 2023/2024-es kupaszezonban bejutott a Bajnokok Ligája legjobb 12 csapata közé.

Ebben a szakaszban négy három csapatos csoportra sorsolták be Európa legjobb 12 csapatát, az aktuális magyar bajnok a francia Metz TT és az olasz ASD Quattro Mori csapataival küzd meg a két továbbjutó hely egyikéért, mindkét ellenfelével idegenben és otthon is megmérkőzve.

A csoport első mérkőzésén, Franciaországban 3:1-re kikapott a csak magyar játékosokkal felálló SH-ITB Budaörsi Sport Club, most egymás után két hazai mérkőzés következik. Mindkét budaörsi összecsapáson az ellenfél számít esélyesnek, már csak a kiemelés tekintetében is.

Idén tavasszal a budaörsi csapat ezüstérmet szerzett a második számú Európai Kupasorozatban, az Európa Kupában, a legjobb 12 közé jutás a Bajnokok Ligájában pedig azt jelenti, hogy a centenáriumi évébe belépő klub 2024 tavaszán is képviselheti Budaörs Városát, szponzorait és a magyar asztaliteniszt a nemzetközi porondon.

Az SH-ITB Budaörsi Sport Club játékosai, edzői, sportvezetői mindenkit szeretettel várnak a két mérkőzésre, nem számít gyakorinak, hogy öt napon belül két ilyen színvonalú asztalitenisz mérkőzés látható Magyarországon.

SH-ITB Budaörsi Sport Club-ASD Quattro Mori: november 19. vasárnap 18:00

SH-ITB Budaörsi Sport Club-Metz TT: november 23. csütörtök 18:00

Helyszín: Budaörs, Városi Sportcsarnok kislabda terme

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here