Nyugodj békében Marcsi!

0
197

„Ott pihensz, ahol már nem fáj semmi, s nyugodalmadat nem zavarja senki. Életed elszállt, mint a virágillat, de emléked ragyog, mint fényes csillag. Nyugodj békében Marcsi!” – tette közzé a Budaörsi Egészségügyi Központ tegnap a közösségi oldalán.

Nagy Mária, vagy ahogy mindenki szólított Marcsi munkáját 2018-ban Budaörs Egészségügyéért Díjjal ismerte el a budaörsi önkormányzat. Ekkor írtuk róla:

Nagy Mária 1986-ban szerzett általános ápoló, általános asszisztensi végzettséget. 2003-ig folyamatosan képezte magát, többek között felnőtt szakápoló, gyógymasszőr, sportmasszőr, reflexológus szakképesítést szerzett. 2004. óta dolgozik Budaörsön az egészségügyi központban. Részt vett az Irányított Betegellátási Rendszer kistérségi kiépítésében, fejlesztésében, koordinálásában. 2008-tól a gazdasági igazgató munkáját segítette. 2011-ben az Egynapos sebészetre került, ahol a műtétek előkészítése, koordinálása volt a feladata. Jelenleg a Jump Consulting Kft. munkatársa. Feladatai közé tartozik a Budaörsi Egészségügyi Központ működésével kapcsolatos hatósági engedélyek megszerzése, az ehhez szükséges folyamatok koordinálása. Mindenki megelégedésére végzi a szűrővizsgálatok megszervezését, koordinálását. Nagy gyakorlata van az önálló munkában, szervezésben, de csapatmunkához is könnyen alkalmazkodik. Problémamegoldó készsége alkalmassá teszi a változatos, többirányú munka elvégzésére, emellett nagy hangsúlyt fektet az ismétlődő rutinmunkák pontos, precíz végrehajtására. Gyorsan tanulja meg az új technikai eszközök, új szoftverek kezelését és alkalmazását. Valamennyi feladatát mindig a munkaadó iránt elkötelezett, megbízható, pontos munkatársként végezte.

A BKTV riportja is akkor készült vele: http://budakornyekitv.hu/budaors-egeszsegugyeert-dijas-nagy-maria-apolo/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here