Nyílt nap volt a Budaörsi Rendőrkapitányságon

0
1762

A Budaörsi Rendőrkapitányság 2017. január 13-án 10 órától nyílt napot tartott. A diákok egyebek között önvédelmi- és intézkedés taktikai, valamint rendőrkutyás bemutatót láthattak.

A bemutatókkal egybekötött toborzón az érdeklődők betekinthettek a rendőri hivatás sokszínűségébe és választ kaphattak arra kérdésre is, hogy miért jó rendőrnek lenni.

A programon nem csak a helyi vezetők mutatkoztak be, hanem rövid ismertetőt tartottak az egyes szakterületek tevékenységéről is. Mindemellett a diákok láthattak önvédelmi- és intézkedés taktikai, valamint rendőrkutyás bemutatót, megismerhették a rendőrség szervezeti felépítést, ízelítőt kaphattak a bűnügyi technikusi munkából, láthattak ujjnyomat vételt és kipróbálhatták, hogy milyen érzés az előállító helyiségben tartózkodni.

A színvonalas rendezvény lebonyolításához hozzájárult Berki Béla r. törm. járőr, Hoffmann Kornél r. őrnagy, nyomozó alosztályvezető, Kalapos Zsófia r. törm. járőrvezető, Papik-File Ágnes r. ftörm. technikus, valamint Skáfár Zoltán r. százados.

DSCF3125e

DSCF31423

DSCF3145

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here