Nagyobb figyelmet kaphat a II. Buda Open

0
967

A Világjátékok évében nagyobb figyelmet kaphat a II. Buda Open – hangzott el az M4 Sportreggeli című műsorában. A sportcsatorna vendége volt Szedlay Gyöngyi és Sándor Zoltán, akik beszámoltak a budaörsi verseny előkészületeiről.

 Bejelentették, hogy a II. Buda Open fővédnöke Szijjártó Szilvia, Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter felesége, a védnöke pedig Czene Attila, a Magyar Szabadidősport Szövetség elnöke. A II. Buda Opent április 29-én és 30-án bonyolítják le a Budaörsi Városi Sportcsarnokban, ahová több, mint 400 párost várnak. A parketten láthatjuk várhatóan csaknem a teljes magyar élmezőnyt, valamint a környező országok kiválóságait is.

 A Buda Opent először 2016-ban rendezték meg a résztvevők és a közönség legnagyobb megelégedésére. A szervezők célja, hogy idén is egy prémiumkategóriás versennyel öregbítsék a magyar táncsport hírnevét. 

II.BudaOpen plakatKorábbi cikkeink: https://www.budaorsinaplo.hu/archivum/sport/ii-buda-open-az-olasz-bajnoki-ezustermes-duo-mar-benevezett

http://www.archiv.budaorsinaplo.hu/sport/20160411/megvannak-a-buda-open-fovednokei

http://www.archiv.budaorsinaplo.hu/sport/20160217/egy-tancverseny-elokeszitese

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here