MiniFeszt ma estig

0
1102

Ma délelőtt a gyerekek buliztak a PostART-on, most este pedig a zenekedvelő közönséget várják az udvaron felállított színpad elé.

Délelőtt igazi gyerekzsivaj volt a PostART épületében. A nagyteremben az Első Puszi zenés-bábos előadása szórakoztatta a kicsiket: Takáts Eszter és Juhász Kristóf olyan közérdekű témákat dolgozott fel és adott elő vicces formában, mint a megfázás és a hajtetű, amin a szülők is jókat derültek.

Az udvaron a vállalkozó kedvűek közösen alkothattak két festményt: az egyiken vicces állatok, a másikon pedig mókás űrlények szerepeltek. Ezek az alkotások is megtekinthetők az udvaron, és érdemes megnézni P. Kovács Péter fémszobrász műveit is.

Az esti zenélést a Bárterápia duója, Helmeczi Blanka és Létay Pongrác kezdte népszerű számok feldolgozásaival. Őket követte a Kodachrome duo, Jobbágy Bence és Méhes Adrián szintén kedvelt dalokkal.
Aki kedvet kapott, ma este még meghallgathatja a Sofia Balog Bandet és a Bajdázó zenekart. Az idei MiniFesztet a Ritmikon ütőegyüttes zárja a Szalonban.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here