Közvilágítási hiba bejelentése

0
1558

„Mindig futás közben észlelem, hogy a Baross utca jó részén, körülbelül a Terrapark és aztán az Auchan vonalában már hetek óta nem égnek az utcai lámpák. Tegnap este pedig még a Szabadság út egy részén is ezt tapasztaltam, a gimnáziumi körforgalomtól kifelé menet, a mentőállomásig tartó szakaszon. Tud vajon erről valaki?” – írta olvasónk január 9-én.

A Budaörsi Polgármesteri Hivatal műszaki osztályán még nem tudtak róla, de miután jeleztük nekik a problémát, az alábbi választ kaptuk: „Köszönjük a közvilágítási hibabejelentését, melyet továbbítottunk a budaörsi közvilágítás hibajavítását végző vállalkozó felé. S szeretnénk megkérni, hogy az újságban jelenjen meg, hol lehet bejelenteni Budaörsön a közvilágítási hibákat.

„A hibabejelentés tehát megtehető az interneten keresztül, ezen a linken: https://kozvilhiba.hu/hibabejelentes; továbbá telefonon munkanapokon 8-20 óráig hívható mobil számon:
+36 30 370 1318; munkaidőben hívható vezetékes számon +36 93 739 183, amelyen munkaidőn kívül üzenet is hagyható. Továbbá munkaidőben az önkormányzatnál: 06-23-447-880.”

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here