Középiskolai magyar felvételi előkészítő és tehetséggondozó médiaműhely nyílik

0
781

Középiskolai magyar felvételi előkészítő 8. osztályosoknak és tehetséggondozó médiaműhely kamaszoknak szeptembertől a Közösségi Házban (Budaörs, Lévai u. 34.)

Hanzelik Éva magyartanár, a JMMH munkatársa vezetésével magyar felvételi előkészítő indul szeptember második felétől azoknak a nyolcadikosoknak, akik szeretnének jól szerepelni januárban a Központi felvételin. Ismétléssel, magyarázatokkal gyakorolhatják a felvételi feladattípusokat és a feladatsor időre történő megírását. 1 alkalom (60 perc) ára: 800 Ft

Artner Szilvia újságíró, a JMMH munkatársa vezetésével szeptembertől kéthetente pénteken Mentés másként címmel médiaműhely indul azoknak a 13 év feletti fiataloknak, akik szeretnék megtanulni az újságírás alapjait, van kedvük a közös gondolkodáshoz a média jövőjéről, szívesen találkoznának profikkal és részt vennének egy saját „médiabirodalom” kialakításában. Folyamatosan is lehet csatlakozni, alkalmanként (90 perc) 1000 forintért.

További információk: a Budaörsi Jókai Mór Művelődési Ház honlapján és Facebook oldalán. Jelentkezés online, illetve a 06-23-441-541 vagy a 06-70-630-9639 telefonszámokon.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here