Jótékonysági koncert Daniért – november 5-én

0
252
2022. NOVEMBER 5., SZOMBAT, 17:00
SEGÍTS, HOGY SEGÍTHESSÜNK!
Az eseményt Daniért szervezzük, aki extrém koraszülöttként jött világra ikertesójával együtt. Sajnos Dani két naposan súlyos agyvérzést kapott, aminek következményeként számos képessége sérült.
Dani azonban fittyet hány a statisztikákra, már 5 éves és olyan hegyeket mászik meg, amelyekre korábban az orvosok azt mondták lehetetlen.
Minden bevételünkkel az Ő fejlesztéseinek költségéit szeretnénk támogatni!
„Dani és Lili nem kaptak épp könnyű utat a sorstól. Daninak 2 naposan kétoldali, súlyos agyvérzése volt. Napokig az is kérdéses volt, hogy Velünk marad-e, aztán pedig nemes egyszerűséggel több orvos is „növénynek” nevezte a jövőjét előrevetítve.
De szerencsére Ő az elmúlt lassan 5 évben napról napra egyre szebben fejlődik. Ezt pedig -az Ő kitartása mellett- a rengeteg terápiának köszönhetjük. Mára már Dani tud kúszni, mászni, ülni és állni is. Kerettel rövid távon akár egyedül is tud sétálni, nyár óta egyedül eszik darabos ételt is, és pár hete rohamsebességgel kezdett el beszélni.
Ehhez kitartás mellett rengeteg fejlesztésre volt/van szükség, amik nem kevés terhet rónak a családunkra napról-napra.
Ezek költsége viszont sajnos eddig sem volt kevés, de az elmúlt időszakban bekövetkezett változások miatt a fejlesztőink is drasztikus áremelésre kényszerültek.
Ezt pedig már nehezen tudjuk önerőből és a kupakgyűjtésünkből finanszírozni.” (Bachraty-Gerencsér Alexandra, Dani édesanyja)
Az FMK Női Kara és a Jazz and More kórus összefogásaként megvalósuló koncertre szeretettel hívunk, várunk, aminek teljes bevételét Dani gyógykezelésére szeretnénk fordítani!
Dani édesapja, Bachraty Gábor a Budaörsi Latinovits Színház műszaki vezetője, akinek nagyon sokat köszönhetünk itt Budaörsön mindannyian munkája révén. Ezért nem kérdés, hogy összefogtunk, hogy segítsünk családjának!
Helyszín: PostART Kulturális Színtér
2040 Budaörs Clementis László utca és Ébner György köz sarok
Belépő: 2.000 Ft
Kiemelt támogatói jegy: 10.000 Ft
A jegyek a helyszínen elővételben is megvásárolhatóak!

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here