Ismeretlen tettes azonosításához kérik az állampolgárok segítségét

0
960

A Budaörsi Rendőrkapitányság Nyomozó Alosztálya eljárást folytat szeméremsértés gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen, az azonosításhoz az állampolgárok segítségét kérik. 

A rendelkezésre álló adatok szerint az ismeretlen taxisofőr 2016. október 16-án hajnali 4 óra körül a 1062 Budapest, Teréz körút 55/C. szám alatt lévő Remix Disco nevű szórakozó hely elől Budaörs irányába szállította a sértettet, az utazás során a pénztárcájából eltulajdonított készpénz, valamint a haját, combját simogatta, illetve szexuális ajánlatot tett arra utalva, hogy szívesen venné, ha a sértett felmenne lakásásra.

Az elkövető 40- 50 év körüli férfi, kb. 180 cm magas, rövidre vágott, szinte kopasz frizurája van, szemöldöke dús, sötét színű.

A Budaörsi Rendőrkapitányság nyomozói kérik, hogy aki felismeri a fényképen látható személyt vagy a bűncselekmény elkövetésével kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-1-236-28-83-as telefonszámon, illetve tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán, vagy a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here