II. Buda Open – Az olasz bajnoki ezüstérmes duó már benevezett

0
789

Érkeznek a nevezések, a világranglista 30. helyezett Simone Carabellese, Lucia Cafagna páros részvétele biztosnak mondható, és közben a jegyértékesítés is elindult a Budaörsön megrendezésre kerülő II. Buda Open táncversenyre.

Egy igazi nemzetközi kiváló duó részvétele biztosnak mondható a II. Buda Openen. Simone Carabellese, Lucia Cafagna már leadta nevezését az április 29-én és 30-án megrendezendő budaörsi rangos nemzetközi táncversenyen. A standardtáncos duó jelenleg a 30. helyet birtokolja azon a világranglistán, amely 2400 kettőst rangsorol. A Budaörsi Városi Sportcsarnokban lebonyolítandó táncos eseményre már kezdetét vette a jegyértékesítés.

A Buda Opent először 2016-ban rendezték meg hagyományteremtő céllal. Az első versenyen több, mint 400 páros vett részt, most is ez a célja a szervezőbizottságnak: a tehetséges magyar versenyzőkön kívül minél több nemzetközi páros Magyarországra csábítása április utolsó hétvégéjén.

A szervezőbizottság azt tervezi, hogy a Buda Openen több nem olimpiai sportág versenyzője is ott lesz nézőként. Ezzel az akcióval szeretnék felhívni a figyelmet arra, hogy idén nyáron rendezik meg a Világjátékokat, ahol többek között magyar táncosok is indulnak majd.

További hírek a versenyről és részletes jegyinformációk a www.budaopen.hu oldalon találhatók.

Videó:

Simone Carabellese, Lucia Cafagna, Quickstep Show

https://www.youtube.com/watch?v=mLewQT01ujw&t=51s

Fotó: Simone Carabellese/Facebook

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here